Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płatnosć PAYU

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie. Wystawiam aukcje na allegro, daje płatność PAYU, koleś kupuje przedmiot, robi przelew mi na payu i w weekend czyli dziś jak zrobi to dostane powiadomiemie, że zrobił przelew i będę mógł mu wysłać dane do konta tak?

Potem w dzień roboczy wypłaci mi automatycznie kase z payu do banu?

PS: W konfiguracji na allegro w Payu ustawiam nr konta i tyle starczy? Payu od razu jest ustawione? Nic ni musze ustawiać w payu jakiś danych czy coś?

Opublikowano

Masz listę wpłat od kupujących, jeśli tam pojawi Ci się wpłata od tego co kupił będziesz miał już pieniądze, potem wypłacasz sobie na konto.

Opublikowano

Zależy od tego, czy kupiec zapłaci przelewem tradycyjnym, czy przez internet. Jeśli to drugie, informację o wpłacie otrzymasz natychmiast po jej dokonaniu, przelew tradycyjny idzie niestety trochę dłużej.

Opublikowano

Okey. Ale dajmy jak dziś zrobi przez internet to dziś pojawi mi się kasa a payu i w poniedziałek będę mógł wypłacić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...