Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]|Mody|Frakcje|Bronie|Pety|Weekend exp x2| FB|Potyczki|Minigry|Ekonomia|Plecaki|System zabójstw|Wojny miast|Nowości|Dwa miasta|MyCastleGame

PMMD111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pp8HrGY.png

Pp8HrGY.png

Pp8HrGY.png

Oficjalna prezentacja serwera:
Link do postu:Kliknij tutaj

Chcesz wziąć udział w CBT ?
Zapraszamy na forum

rBZbTYz.png

https://www.youtube.com/watch?v=z2ytA3b5ZPs

RSMVaAF.png

5oXahAy.png

http://mycastlegame.manifo.com/

6PGnW8u.png

http://livegame.xaa.pl/

Y7dTDDc.png

Podamy dzień przed

hYm0MSB.png

http://www.youtube.com/user/MyCastleGame

6u95pvv.png

Procesor: 2x i7-2600k 8x3,4Ghz Pamięć: 32GB Zabezpieczenie danych: Raid 5 Pasmo: 100mbit

cenPREy.png

7LxaXdY.png

_____________________________________________________________________________________________

BzqCbP7.png

tUiUlL3.jpg

_____________________________________________________________________________________________

OJqeXJd.png

q0fn6bE.pngcTLoGmA.png

q0fn6bE.pngyi5ESML.png

WGWAjlM.pngCIynVBt.png

TrCRfho.png

B2r3SdH.png

zRzgP9P.jpg

B6dEdQ8.png

J47MoyB.jpg

Mom637f.png

i4428Zo.jpg

zlBe8kl.png

sDlrKDd.jpg

zwilnrB.png

BucgzDL.png?1

JbvWx81.png

i9r15Gr.jpg

JnUpoZx.png

oAZdw8D.jpg

U0pkYDj.png

UkLBRYM.jpg

byUANki.png

w budowie

7HdNG7W.png

R3S8LGh.jpg

NIpeTmb.png

vrMglJL.jpg

6C8BTub.png

eur9OD4.png

kDmzBVm.png

4I8gHMe.png

BGPk94u.png

rfCU0yq.png

xbKcbxg.png

gjjMhiK.png

fnLuQVe.png

UhpVG6a.png

nS8qgFY.png

AflaEhv.jpg

nYDGCob.png

Dodano nowy portal do nowej mapy

N9xy81A.png?1

Wgrano plugin dzięki, któremu będziemy mogli wymienić pkt kopania na itemy

OrSdr9T.jpg

Zdobyćie pkt

mS53teM.jpg

Dodano możliwość kupna gazety (cena 5$)

coowRIN.jpg

wygląd gazety

J74CA7E.jpg

Informacje (będą zmieniane)

AutnxQS.jpg

2HHSMu6.png

Dodano opcje handlu

M6dAuOh.jpg

Dodano opcje sprawdzenia czasu spędzonego w grze

JPmDOLA.jpg

Możliwość sprawdzenia odległości innego gracza pod przyciskiem TAB

f5WB6Xv.jpg

Dodano system statystyk

VUoesxs.jpg

Statystyki

QUehKw2.jpg

Dodano możliwość brania ślubów

bdIAPsn.jpg

Specjalny przedrostek przed nickiem dla zakochanych

itg79q2.jpg

Możliwość wysyłania prezentów

qiw08za.jpg

Możliwość sprawdzenia ilości związków

nFWTffF.jpg

I wiele innych możliwości

G7sAlB4.jpg

Dodano obszar na moście gdzie każdy może niszczyć i burzyć (ma to na celu pomóc w obronie miasta lub utrudnić zdobycie go)

TL927VB.jpg

Zmieniono noc na servie MyCastleGame
dla porównania dnia i nocy przesyłam ss :)

Dzień

ejnrXBk.jpg

Noc

r7ZzAG5.jpg

NJSMIpw.png

Dodanie nowego miasta (m2). Wszystko można robić na tej mapie.

b94m3MN.jpg

Aktualizacje części ekwipunku

Iqo1CqO.jpg

4laq6Ps.jpg

Dodanie nowych broni

5hGaO1R.jpgjhq8hrR.jpgyQczurO.jpgBdwwViB.jpgBoXjIDm.jpgtuOTsnp.jpgDLgMU80.jpgkOzFIrK.jpgKGnoUJo.jpgWi3fWM7.jpgZx1JtEm.jpgI01FaLx.jpgEEp4SjJ.jpgmpNfvlR.jpgo8oGfPq.jpg4hWZmNr.jpgxr5vev6.jpg

celowniki niektórych z tych broni

JlRP1hz.jpgTOJmwBI.jpg9YDWjAR.jpg

AXbHbWg.png

Aktualizacja potworów

6pPdROe.jpg

Poprawa ustawienia dmg broni oraz pojemności amunicji

lhEYP8i.jpg UMP- DMG 12 ammo 25
a8w0OQh.jpg HK416- DMG 13 ammo 30
UZkcSoq.jpg USP- DMG 8 ammo 30
jglbwMa.jpg M249- DMG 15 ammo 100
HqGIDUX.jpg M4- DMG 14 ammo 30
V1aVBc2.jpg Magnum- DMG 25 ammo 10
ivdJdfm.jpg MP5- DMG 12 ammo 25
ivdJdfm.jpg P90- DMG 11 ammo 50
DgPZlak.jpg SPAS- DMG 19 ammo 9
HRoj3Sr.jpg AUG- DMG 12 ammo 25
UWigzY7.jpg HAMER- DMG 13 ammo 100
9e5DiD6.jpg XM8- DMG 20 ammo 100
ccNpuqs.jpg AK47- DMG 14 ammo 30
1jH0Stb.jpg Barret- DMG 28 ammo 5
h9SbLLM.jpg Eagle- DMG 10 ammo 7
xXghH6N.jpg Famas- DMG 12 ammo 25
0H0crfb.jpg IMI Gail- DMG 13 ammo 35

Jest to zapowiedź servera MyCastleGame więc prezentacja będzie zmieniana (będą dodawane nowe elementy)

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam ten server wszystkim ponieważ jest wart uwagi. Administracja dotrzymuje słowa i jest odpowiedzialna (znam ich)
Ps. Nic nie wspomniałeś o becie ;p

Opublikowano

Polecam ten server wszystkim ponieważ jest wart uwagi. Administracja dotrzymuje słowa i jest odpowiedzialna (znam ich)

Ps. Nic nie wspomniałeś o becie ;p

Już pisze :)

Beta Testy odbędą się w grudzień/styczeń (tylko zapisane osoby mogą wziąć udział w nich) Zapisy zbieram do końca listopada.

Będzie można się budować poza miastem ?

Tak, poza miastem będzie możliwość budowania się lecz każdy będzie mógł zniszczyć Twoją pracę. (uniwersalne działki będą w miastach)

Opublikowano

Super serwer na pewno zagram :)

Ale mam jedną jedyną uwagę

Frakcje + FB = Claimowanie innych działek co wiąże się z problemami :(

Proponuję wywalić frakcje lub FreeBuild :)

Chciałbym zgłosić się na beta testy :)

Opublikowano

Poważnie zastanawiamy się nad usunięciem działek lub rozwiązanie to w inny sposób, ponieważ wielu graczy już pisało nam o tym.

Opublikowano

Na serwerze są tylko dwie frakcje -> Abis i Sanis. Na początku gry gracz wybiera do jakiej frakcji chce dojść. Na frakcje nie ma żadnego pluginu ani nic z tych rzeczy. My to nazywamy Frakcjami, ale równie dobrze można nazwać królestwami lub inaczej :D

Opublikowano

Już pisze :)

Beta Testy odbędą się w grudzień/styczeń (tylko zapisane osoby mogą wziąć udział w nich) Zapisy zbieram do końca listopada.

Od razu lepiej :D

Mam nadzieję, że jestem już zapisany na beta testy (a jak nie to się zgłaszam)

Opublikowano

Zapowiada się fanie :-)

Miejmy nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i już w grudniu będziecie mogli wziąć udział w close beta testach :)

Opublikowano

Zakładam ze serw nie wystartuje nigdy takie serwery nei wystartuja i jak ma byc w styczniu BETY TESTA to bez przesady

Kolego podaj mi chociaż 3 powody dlaczego ten server miałby nie wystartować i dlaczego z góry zakładasz niepowodzenie tego servera ? (przypuszczam, że bardzo mało wiesz o team jaki i o samym servie)

Opublikowano

Zakładam ze serw nie wystartuje nigdy takie serwery nei wystartuja i jak ma byc w styczniu BETY TESTA to bez przesady

Jestem przekonany, że akurat ten server wystartuje na 100% Jakbyś obserwował kanał na youtube MyCastleGame to byś wiedział i byś takich głupot nie pisał :)

Opublikowano

Jestem przekonany, że akurat ten server wystartuje na 100% Jakbyś obserwował kanał na youtube MyCastleGame to byś wiedział i byś takich głupot nie pisał :)

Spokojnie :) Wszystko w swoim czasie (zagrają to uwiężą)

Opublikowano

A ja mam nadzieje, że będzie jakieś rozwiązanie w sprawie działek, bo wolałbym mieć działkę niż należeć do frakcji, jestem bardziej pokojowy i lubię handlować xD

Jeszcze jedno, jeśli miasta są podzielone to jego mieszkańcy mają się rozwijać na danych jego modach ?? Pójdę tam gdzie będzie Thaumcraft :D

Opublikowano

A ja mam nadzieje, że będzie jakieś rozwiązanie w sprawie działek, bo wolałbym mieć działkę niż należeć do frakcji, jestem bardziej pokojowy i lubię handlować xD

Jeszcze jedno, jeśli miasta są podzielone to jego mieszkańcy mają się rozwijać na danych jego modach ?? Pójdę tam gdzie będzie Thaumcraft :D

Działki będą lecz nie każdy będzie mógł sobie pozwolić na ich kupno (będą sporo kosztować)

​A co do różnicy w modach danej frakcji to jest taka, że Seir będą posiadać w sklepie zbroje, miecze,kusze itp... a Calpra bronie tylu AWP, AK itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...