Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]|Mody|Frakcje|Bronie|Pety|Weekend exp x2| FB|Potyczki|Minigry|Ekonomia|Plecaki|System zabójstw|Wojny miast|Nowości|Dwa miasta|MyCastleGame

PMMD111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam nadzieje, że będzie jakieś rozwiązanie w sprawie działek, bo wolałbym mieć działkę niż należeć do frakcji, jestem bardziej pokojowy i lubię handlować xD

Jeszcze jedno, jeśli miasta są podzielone to jego mieszkańcy mają się rozwijać na danych jego modach ?? Pójdę tam gdzie będzie Thaumcraft :D

Zastanawiamy się jeszcze tylko nad tym czy działki dać na tej samej mapie co królestwa czy na innej.

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiamy się jeszcze tylko nad tym czy działki dać na tej samej mapie co królestwa czy na innej.

Wydaje mi się, że na innej byłoby wygodniej gdzie byłoby zakazane claimowanie przez gildie.

Działki na mapie królestwa mogłyby się skończyć, a ciężko potem byłoby poszerzać miasta itp. :D

Opublikowano

Wydaje mi się, że na innej byłoby wygodniej gdzie byłoby zakazane claimowanie przez gildie.

Działki na mapie królestwa mogłyby się skończyć, a ciężko potem byłoby poszerzać miasta itp. :D

Działki będzie można odkupić od innych graczy :) i raczej zostawimy je w miastach :)

Opublikowano

Mam nadzieję że zdążyłem się zapisać ;d Nick-ProsZ3K

Raczej jest jeszcze nabór, od tego został utworzony temat na forum który link znajduje się na stronie głównej MyCastleGame, a link do strony masz w prezentacji w spoilerze Informacje :D

Opublikowano

Mam nadzieję że zdążyłem się zapisać ;d Nick-ProsZ3K

Tak jak kolega wyżej napisał zapraszam na forum :) Zapisy potrwają jeszcze przez miesiąc ( w tym czasie będzie trwać beta).

Opublikowano

Spokojnie :D Zostały nam tylko pluginy i posprawdzać czy nie ma żadnych bugów.
No i jeszcze po drodze wrzucimy na yt jakieś odcinki informacyjne :)

Opublikowano

Prawie oficjalnie ogłaszamy, że beta testy odbędą się 10.01 - 12.01 2014 roku! A start 19.01. Jednak istnieje też druga opcja, że beta testy będą 10.01 a start 11.01, to wszystko zależy od tego ile rzeczy zostanie nam do zrobienia! Mam nadzieję, że cieszy Was ta informacja! Jeśli coś ulegnie zmiania poinformujemy Was.

Pozdrawiam L4sT

Opublikowano

Mogłbym być jeszcze dodany do bety? :)

Mój nick : KrystianxGamer

Nick kolegi który też chciałby testować : Matrix678

Jesteście już dodani :)

Cała lista osób dodanych do beta testów znajduje się na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...