Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy nowy procesor pójdzie?

naxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar kupić nowy procesor, ale nie wiem czy wejdzie mi na aktualnym komputerze.

Mam zamiar kupić procesor ten: INTEL PENTIUM G2020, DUAL CORE, 2.90GHZ, 3MB lub Procesor Intel® Pentium® G860 (3M Cache, 3.00 GHz) BOX

Jak możecie to proszę o doradzenie, który kupić oraz napisanie czy wejdzie ten procesor. Jeżeli macie jakieś inne propozycje to proszę piszcie w komentarzach, ale granica kwoty to 250 zł.

Parametry komputera:

Płyta główna: MSI MS-7369

Zasilacz: ATX 12V 400W 50Hz

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 8600 GT

RAM: 2GB

Windows: XP

Aktualny procesor: AMD Athlon 64 x2 Dual core Processor 4800+

Opublikowano

Który procesor polecacie mi kupić? Znalazłem informacje, że mam gniazdo procesora AM2, więc znalazłem 2 procesory które wartobyło je kupić, tylko piszę tą odpowiedzieć, żebyście mi dali inny link do kupienia np. Komputronik lub jakiś inny sklep tylko nie allegro, ani jakiś inny sklep web.

1. Procesor:

http://allegro.pl/athlon-x2-6000-am2-2x-3-0ghz-pasta-gw-i3745870589.html

2. Procesor:

http://allegro.pl/procesor-athlon-64-x2-6400-2x3-2ghz-adx6400iaa6cz-i3747062553.html

Proszę napisać także czy przedstawiciele tych procesorów na allegro są uczciwi, jeżeli tak to może się skuszę, żeby od nich kupić jak nie będzie w sklepach normalnych.

//Linki kodujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...