Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock Challange - przyjmij jedyne takie wyzwanie Multiplayer [START PIATEK 17:00]

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie znalazłem informacji o forum serwera, a więc napiszę tutaj.

1) Przydałyby się informacje gdzieś na spawnie lub pod jakąś komendą o tym ile kosztują i co posiadają rangi vip, svip oraz evip.

2) Surowce dropią z cobblestone, ale przydałby się też drop ze zwykłego stone.

3) Pod komendą /wyspy są komendy takie jak: /miejsce, /ranking, /zadania lista, zadanie ukoncz, które nie działają. Rankingu nie ma, zadań nie ma. Mogliście to dopracować lub po prostu te komendy ukryć.

4) Gdy jest wieczór na serwerze to na spawnie spawnują się moby. Można by to wyłączyć.

5) I jeszcze przydałaby się możliwość sprzedawania surowców (Wydropionych z cobla) w sklepie.

A tak ogólnie mówiąc o serwerze to serwer zacny i przyjemnie się gra. Zapraszam :)

:)

Opublikowano

@up

1) Komendy znajdują się na serwerze, są to kolejno /infovip, /infosvip i /infoevip

2) Daliśmy z cobla,ale możemy dać też.

3) Poprawimy to niedługo.

4) Pomyślimy nad tym.

5) Bedzie taka możliwość w "ofercie tygodnia"

Dziękuję za miła opinie.

CAMDNAx.png

Opublikowano

@up

Bardzo przepraszamy za problem,juz naprawilismy to,a na nastepny raz prosze o wyrazanie sie.

Serwer CHuYowy wbilem do endu bo endstone a tu jakis pro kutas nicku puma mnie zabija nie polecam!.....

I tylko po tym twierdzisz,ze serwer jest slaby ? Wez sie nastepnym razem zastanow co piszesz ;).

CAMDNAx.png

Opublikowano

@up

Bardzo przepraszamy za problem,juz naprawilismy to,a na nastepny raz prosze o wyrazanie sie.

I tylko po tym twierdzisz,ze serwer jest slaby ? Wez sie nastepnym razem zastanow co piszesz ;).

Tak.ale stracielm 5 stakow bruku i diax narzedzia

Opublikowano

Jaki masz nick ? Oddamy :)

Jestem teraz na serwerze nick:KaciPL oddacie to edytuje posta

Opublikowano

jedyną wadą serwera jest to, iż za szybko szło zarobić kasę przez pierwsze kilka dni, aktualnie już kilka osób ma ponad Milion serwerowych $ ;c

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...