Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SingleBlock Challange - przyjmij jedyne takie wyzwanie Multiplayer [START PIATEK 17:00]

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można prosić o jakieś screeny? (zawartość skrzyń, przedmioty do kupna w sklepie itp). Nie chcę bezsensownie cofać wersji do 1.6.4 jeśli okaże się, że serwer mi się nie spodoba.

Edit:// można dostać IP ts'a, bo nie zostało podane, a może udałoby mi się zostać moderatorem serwa;)

Opublikowano

To co niby posiadać będzie tylko wasz serwer, posiada większość ogarniętych serwerów. To tak jakbym napisał że tylko ja mam ProUsera na mpc.

Opublikowano

Serwer nie założony dla hajsu jest prawie zawsze ogarnięty. Waszego nic nie wyróżnia.

Opublikowano

czekam na otwarcie, skoro to serwer DeQ'a to na pewno będzie profesjonalny =)

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Wystapily male problemy rodzinne, start zostanie przelozony na piatek godzine 17:00,nie jest to zwiazane z nieprzygotowaniem serwera,tylko moimi problemami rodzinnymi, mysle,ze rozumiecie i wybaczycie :), przepraszam wszystkich graczy.

CAMDNAx.png

Opublikowano

WAZNE PYTANIE: Co chcielibyscie otrzymac na starcie w formie rekompensaty ? Ps do administracji,prosze nie dawac warnow :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

To cóż, zapowiedź okej, ale zobaczymy jak to będzie, czekam! :D

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

czemu taki drogi miecz złoty? ;o

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

INFO: UWAGA ! Wprowadzamy taki bajer do serwera,ze drop z cobblestona w godzinach 20-22 w dni robocze bedzie zawsze 2 razy wiekszy :),myslimy,ze Wam sie to spodoba. A w weekendy przez caly czas.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Serwer świetny, crafting cennych rzeczy jest trudny i dobrze, wyspa startowa dla mnie jest idealna, nisko położona i tylko skrzynka na bloku bedrocka :3

Dopiero zacząłem grać ale wstępnie widać, że serwer porządny i polecam go innym :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...