Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Lothrien.pl poszukuje BETA TESTEROW !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie , po latach nienagannej edycji plików chcemy ogłosić BETA TESTY SERWERA ! . Potrzebujemy +100 ludzi, działamy wdg zasady kto 1 ten lepszy. Za testowanie przewidziane sa oczywiscie nagrody ułatwiające grę .Tak więc czekamy na was !

LICZBA BETA TESTEROW

[ 0/100 ]

Beta Tester powinien posiadać mikrofon oraz komunikator TS3. W celu rekrutacji zapraszam pod nr GG : 37966911.

ς Per aspera ad astra ! ς

ς Through hardship to the stars ! ς

Opublikowano

Wynagrodzenie?

ts?

typ serwera?

ilu latach edycji?

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Wszystkie informacje pod nr GG : 37966911

Nie odpisujesz na gg.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Może być w formie takiej że tu mój poprzedni Team napisze ?

Pozatym sa to pliki mojego starego serwera Azeria.eu więc pozdro :)

Sponsorem Był True Adminem Byłem ja miałem w team Warnoxa oraz Hardorrka Oni Potwierdzą Mój Grafik też raczej potwierdzi ( Poprzedni ) :)

Opublikowano

Sponsorem Był True Adminem Byłem ja miałem w team Warnoxa oraz Hardorrka Oni Potwierdzą Mój Grafik też raczej potwierdzi ( Poprzedni ) :)

Potwierdzam

Opublikowano

Ja też potwierdzam i tak btw. Pablo jakąś zgode na korzystanie z naszych plików i z moich questów dostałeś ? Bo sobie nie przypominam, żebym takową wyraził.

Opublikowano

Wogole nikt nie napisał zamyka bo się boi hahaha ;)

EDIT@ Co ty ku**a chcesz tym koleś uzyskać myślisz że ktoś ci wbije na serwer taki jak ty robisz?

To są nasze pliki i my wiemy gdzie mają bugi :)

Pozdrawiam Powodzenia pauko :)

Opublikowano

Jest to nad wyraz śmieszne co wy tutaj piszecie ( 3/4 ludzi mnie nie zna, a pisze z czyjegoś polecienia ). To prawda współpracowaliśmy, nie dotrzymałeś umowy także pretensje kieruj tylko do siebie. I prosze ci nie strasz mnie, bo niedługo nie wytrzymam i pęknę ze śmiechu. Poza tym takie problemy rozwiązuje się na pw. Rekrutacja zamknieta bo mamy komplet. Pozdrawiam

Opublikowano

Jest to nad wyraz śmieszne co wy tutaj piszecie ( 3/4 ludzi mnie nie zna, a pisze z czyjegoś polecienia ). To prawda współpracowaliśmy, nie dotrzymałeś umowy także pretensje kieruj tylko do siebie. I prosze ci nie strasz mnie, bo niedługo nie wytrzymam i pęknę ze śmiechu. Poza tym takie problemy rozwiązuje się na pw. Rekrutacja zamknieta bo mamy komplet. Pozdrawiam

Taa.. Macie komplet

LICZBA BETA TESTEROW

[ 0/100 ]

Ilość mówi sama za siebie. Ładny komplecik.

PRYWATNY SERWER METIN2 WWW.MANVIA.PL

OTWARCIE: 29.11.2013(PIĄTEK, GODZINA:20:00) - JUŻ DZIŚ!

Klient: http://www.multiupload.nl/56RYOIO8H6

Opublikowano

Nie będe się wogóle na twój temat wypowiadał bo jesteś poprostu śmieszny :)

Powodzenia HAHA :)

Miłego startu ( PFF )

Po prostu ;////

Myślisz, że jak żyjesz kolorowej czcionki to zabłyśniesz ?

Opublikowano

Zobaczymy. Pamiętam Azerię, grałem na niej. Zobaczymy czy coś będzie identycznego w plikach to ekipka ich zgłosi to, jeżeli już nie zgłosiła. Latami? Chyba minutami robione pliki. Pozdrawiam, i nie radzę zaczynać z nim współpracy, ponieważ serwer padnie po góra dwóch dniach :)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...