Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] RACJA PLAT EUNE = SILVER EUWEST! I JESZCZE BOOSTED :D

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEKA Z TYPA!

mialem tam takiego ezia na topie, hard nie bylo nawet jak byl range

Leesin ; "all plats on my team, plat eune=silver euwest"

lol

gasu.png

prawda ze jaram się normalami :/ było już 2 razy FF, a Leesin flamowal

Opublikowano

Kinda na normalach. Niezła farma :).

dzięki, ogólnie to przegrywaliśmy, w 15 minucie 3 towery na bocie poszły, ale ja się nieźle wyfarmiłem na tym topie, 3 kille zgarnąłem, towera wziąłem roamowałem i wygraliśmy, GP CArried :P

Opublikowano

dzięki, ogólnie to przegrywaliśmy, w 15 minucie 3 towery na bocie poszły, ale ja się nieźle wyfarmiłem na tym topie, 3 kille zgarnąłem, towera wziąłem roamowałem i wygraliśmy, GP CArried :P

GG, zawsze w ciebie wierzyłem zią! Czemu nie grasz rankedów, odpuściłeś sobie po wbiciu platyny -.-? Kto mnie wykieruje do platyny :(?

8372383248.png
Opublikowano

GG, zawsze w ciebie wierzyłem zią! Czemu nie grasz rankedów, odpuściłeś sobie po wbiciu platyny -.-? Kto mnie wykieruje do platyny :(?

Mało czasu, nuda, nie ogarniam nowych itemów. Przyzwyczaję się to w święta duo możemy

Opublikowano

Mało czasu, nuda, nie ogarniam nowych itemów. Przyzwyczaję się to w święta duo możemy

W święta to ja będę z czapeczką świętego mikołaja biegał :P. Ogarnij, ogarnij - jak coś to pisz na grze ;).

Co do tematu, abym nie dostał warna (xD) Graves marny build..

8372383248.png
Opublikowano

euw=eune do diamentu.

Po za tym za ,,pls honor for me'' bana mozesz wylapac. Sam zachowales sie jak dzieciak :)

Bezsens, ostatnio nie odzywałem się nic przez 6 gier, a dzisiaj dostałem ostrzeżenie za flame, napisałem ostatnio "gg wp" grając 4vs5 -.-

8372383248.png
Opublikowano

Za pls honor me zreportowalbym cie zaprowadzil na koniec piekla zebys bana dostal

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Za pls honor me zreportowalbym cie zaprowadzil na koniec piekla zebys bana dostal

HEJTERS GONA HEJT! :ninja:

LOL

nie pisałem nic takiego że zabije ich rodziców jak mi honora nie dadzą. poza tym to w lobby było, więc znikome szanse na bana.

@edit

pozatym napisałem honor pleae :) czyli nic o daniu mi honora :D

Opublikowano

nie napisałem please!

ludzie nauczcie się czytać!

No.. Zrobiłeś literówkę i już "Nie napisałem" - lool.

W dodatku masz -99PL w nicku, beka.

Po za tym ten mecz to tylko normal.. Przeciwnicy mogli nie dawać z siebie wszystkiego, GP to farmer, więc taka farma na tej postaci to nic trudnego.

Do tego, marne win ratio na normalach..

Opublikowano

No.. Zrobiłeś literówkę i już "Nie napisałem" - lool.

W dodatku masz -99PL w nicku, beka.

Po za tym ten mecz to tylko normal.. Przeciwnicy mogli nie dawać z siebie wszystkiego, GP to farmer, więc taka farma na tej postaci to nic trudnego.

Do tego, marne win ratio na normalach..

Powiem, tak. Mam taki nick, bo konto od 1 sezonu, nie miałem wtedy pomysłu na nick, ma już z 3 lata conajmniej. No wiem, że normal ale chciałem pokazać że da radę wykierować cebulaków na bocie

normale grałem jak miałem braz, nie umiałem farmić itp grać dobrze i jarałem się bo praktycznie zawsze miałem staty 6/6/6 wybacz mistrzu.

sprawdź rankedy w/l. wziąłem się ostro w garść i owocny wynik pracy widać

Opublikowano

Co to cebulaki?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Powiem, tak. Mam taki nick, bo konto od 1 sezonu, nie miałem wtedy pomysłu na nick, ma już z 3 lata conajmniej. No wiem, że normal ale chciałem pokazać że da radę wykierować cebulaków na bocie

normale grałem jak miałem braz, nie umiałem farmić itp grać dobrze i jarałem się bo praktycznie zawsze miałem staty 6/6/6 wybacz mistrzu.

Nie, nie, chciałeś zaszpanować jaki to ty "dobry" jesteś wstawiając tu screena z jakiegoś nic nie znaczącego normala i zgarnąc za to propsy, a wszyscy ciebie wyśmiali, bardzo mi przykro taka prawda.

Opublikowano

Nie, nie, chciałeś zaszpanować jaki to ty "dobry" jesteś wstawiając tu screena z jakiegoś nic nie znaczącego normala i zgarnąc za to propsy, a wszyscy ciebie wyśmiali, bardzo mi przykro taka prawda.

lol równiedobrze mogłem pokazać screena z rankeda 40/5 i co wtedy?

Opublikowano

Jak ktoś pisze honor me to w życiu nie dam honora no way chociażby miał 99/0 i wycarrował to za nic w życiu byś nie dostał :P

Opublikowano

Robiłeś konto 3 lata temu no właśnie... To czemu i tak jest 99 coś się zmieniło z twoją datą urodzenia Ty sie nie starzejesz tylko twoja data urodzenia cofa się co roku o rok mniej? ;o magik

Opublikowano

Robiłeś konto 3 lata temu no właśnie... To czemu i tak jest 99 coś się zmieniło z twoją datą urodzenia Ty sie nie starzejesz tylko twoja data urodzenia cofa się co roku o rok mniej? ;o magik

wtedy nie byłem kreatywny :(

Opublikowano

"honor please :)"

pff gankplank easy champ, spróbuj sobie zagrać championem wymagającym skyla, gdzie musisz ogarnac i wiedziec jak strzelac skillshoty np ryze gp easy strzlasz q i nie ma pol teamu naucz sie grac bronzie xD DD xD

szukam timu ktury wybije mnie z bronzu żebym miał ramke

#swege

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...