Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ehh ;(

.:Reincad:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie forumowicze ;/

Przyszłem do was z wielką prośbą i myślę że mi pomożecie bo mi strasznie na tym zależy :( od jakiegoś czasu moja dziewczyna zaczyna mi odwalać jakieś dziwne akcje,unika rozmów telefonicznych,dziwnie się zachowuje czasami da się z nią normalnie pogadać przez telefon ale to już swoją drogą.. ja już nie raz ją sprawdziłem bo boję się że mnie zdradza i nic nie znalazłem :( sszukałem 3 dni w internecie jak złamać hasło do najnowszego gg i się nie udało a tam może coś tkwić że mogę się dowiedzieć czemu akurat gg? ona nic innego nie ma nawet fb,aska.. ona mi nigdy nie chciała dać hasła do gg i patrzeć z kim ona pisze;/ wiem że forum tego nie wspiera nie chcę abyście mi ten temat usuneli bo ja poprostu już nie wytrzymuję jakieś cholerne tabeletki na uspokojenie muszę nawet brać bo nie wyrabiam :( chciałbym abyście mi wysyłali poprzez prywatną wiadomość jak to zrobić lub na moje gg 48778590 ;( wolał bym gg będę bardzo wdzięczny myśle mi pomożecie :(

Jak zły dział to przenieście ;/

Opublikowano

A nie masz znajomych którzy mogli by ją po szpiegować? Chłopie! Dzisiaj każdy szpieguje swych partnerów w obawie o zdradę. :P

Opublikowano

Koszt 500 zł, hasło dostaniesz w 15 minut po wpłacie.

Jak masz dostęp do kompa i możesz skopiować z niego pliki ok 200-300 zł w godzinę od wysłania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A nie masz znajomych którzy mogli by ją po szpiegować? Chłopie! Dzisiaj każdy szpieguje swych partnerów w obawie o zdradę. :P

;____; To ja jakaś inna jestem.

Witajcie forumowicze ;/

Przyszłem do was z wielką prośbą i myślę że mi pomożecie bo mi strasznie na tym zależy :( od jakiegoś czasu moja dziewczyna zaczyna mi odwalać jakieś dziwne akcje,unika rozmów telefonicznych,dziwnie się zachowuje czasami da się z nią normalnie pogadać przez telefon ale to już swoją drogą.. ja już nie raz ją sprawdziłem bo boję się że mnie zdradza i nic nie znalazłem :( sszukałem 3 dni w internecie jak złamać hasło do najnowszego gg i się nie udało a tam może coś tkwić że mogę się dowiedzieć czemu akurat gg? ona nic innego nie ma nawet fb,aska.. ona mi nigdy nie chciała dać hasła do gg i patrzeć z kim ona pisze;/ wiem że forum tego nie wspiera nie chcę abyście mi ten temat usuneli bo ja poprostu już nie wytrzymuję jakieś cholerne tabeletki na uspokojenie muszę nawet brać bo nie wyrabiam :( chciałbym abyście mi wysyłali poprzez prywatną wiadomość jak to zrobić lub na moje gg 48778590 ;( wolał bym gg będę bardzo wdzięczny myśle mi pomożecie :(

Jak zły dział to przenieście ;/

Ale wiesz, że GG to nie wszystko? Jeszcze zostaje telefon, sms-y. :f Jeżeli dostajesz takiego świra i tak kompletnie jej nie ufasz to w jakim celu z nią jesteś? Taki związek to tylko męczarnia.

Opublikowano

;____; To ja jakaś inna jestem.

Ale wiesz, że GG to nie wszystko? Jeszcze zostaje telefon, sms-y. :f Jeżeli dostajesz takiego świra i tak kompletnie jej nie ufasz to w jakim celu z nią jesteś? Taki związek to tylko męczarnia.

ufam.. w telefonie nic nie ma pytalem czy cos sie dzieje wielokrotnie a ona powiedziala wszystko jest dobrze ale dołuje mnie to zachowanie ;/

Opublikowano

ufam.. w telefonie nic nie ma pytalem czy cos sie dzieje wielokrotnie a ona powiedziala wszystko jest dobrze ale dołuje mnie to zachowanie ;/

Skoro jej ufasz to dlaczego chcesz ją sprawdzać i włamywać się na GG? To nie jest zaufanie. Zachowanie... może dziewczyna ma jakieś problemy, może PMS ją dopadł czy coś. :v Poczekaj trochę i zobacz, jak się sytuacja rozwinie, a nie z miejsca panikujesz i chcesz włamy na jej GG robić. Nie uznaję czegoś takiego. Każdy ma prawo do swojej prywatności, a jeżeli nie jest w porządku to już jego sprawa, a Ty i tak się o tym dowiesz i będziesz wiedział, że ta dziewczyna nie była Ciebie warta. ;-)

Opublikowano

może po prostu nie wie czy ma z tobą być :D zaproś ją do kina czy na jakąś kolacje i z nią o tym pogadaj, chyba to lepsze niż czytanie histori z gg ;_;

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Wiemy, że Ci bardzo ciężko bo zapewne ją kochasz ale nie możesz sobie pozwalać na takie rzeczy. Ty cierpisz jej to nie rusza, musisz jej powiedzieć co i jak.. albo się zmieni albo się żegnacie bo definitywnie ten związek Cię wykańcza. Byłem w takiej sytuacji i postępowałem tak samo jak Ty, starałem się być jak najlepszy.. zastanawiałem się, że może coś robię źle ale to nie we mnie tkwił problem tylko w jej głowie.

Przemyśl to ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

PMS? o.O co to jest?

czas przed okresem kiedy kobieta staje się maszyną do zabijania.

Według mnie bawi się tobą i ja na twoim miejscu jeżeli przez kolejne dni tak było ją rzucił ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...