Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

35 lvl i co dalej?

heniek23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 35 lvl na Negrosie postanowiłem zostać na tym lvl'u mam już boja 15kk i 100 sm planuje kupic rękawice na 30 dni i podropić przez ten czas w m2 i zarobić na eq.

Warto? proszę o uzasadnione odpowiedzi.

Co do eq to daje radę spokojnie metki w m2 wybijać.

Celestial-world

[Ninja Dagger

LvL 122 szybko rośnie ( edytowane )

]Nick : MaxiPiterek

ON

Opublikowano

Posiedź kilka tygodni w M2 i porób skille. Po skillach ulepsz EQ, powsadzaj KD potwora, smierci, penetracji w RIB'a, obrony, uniku i speeda w Smiertelke i możesz spokojnie iść na pustynie/do doliny i tam bawić się z kamieniami metin.

Opublikowano

nie kupuj teraz rekawicy bo sie nie oplaca do m2. - posiedz tam z 2-4 tygodnie zarob na riba +9 sr 30 tygre +9 2k hp eq z pz i wtedy kupujesz rekawice i lecisz na doline na metki cienia - tam zarabiasz kase na smiertelke +9 - nawet na jakis item 5b mozesz tam zarobic, i podbijasz skile przynajmniej do m6. potem expisz do 54 - lecisz na metki na sohan - zarabiasz na jakies itemy 5b - (ebo,bransa itp.)

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Ja ogólnie tę rękawicę zostawiłbym na moment, w którym będziesz miał pełne eq. Drop będzie dużo bardziej przyjemny + obfitszy.

Do tej pory M2, M2, M2! Zarabiasz powoli, jak się uzbiera na eq to próbujesz sił na lepszych mapach.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Kup tą rękawice i przez 2 tygodnie bij metki w M2 (czytaj ku). Następne 2 tygodnie wszystko wydropione sprzedawaj w M1 (tak zarobisz na lepszą broń i może zbrojke). Dojdź do jakieś gildii gdzie będziesz mógł oddawać expa

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Warto. Co prawda lepszym sposobem byłoby wbicie choćby 45lv i bicie metków 55 na sohan, jednak od czasu fuzji to miejsce jest bardzo oblegane, więc aktualnie metki w M2 będą dobrą alternatywą.

Opublikowano

Ogólnie co do eq "tragedii" nie ma to znaczy na metkach sie nie wywalam zazdry w 100 s. siadają myślałem dobić fms'a +9 kupić rękawice i pełne 30 dni posiedzieć w m2 albo kupić mega wierzcha w is co o tym sądzicie?

Celestial-world

[Ninja Dagger

ON

Opublikowano

Mam 35 lvl na Negrosie postanowiłem zostać na tym lvl'u mam już boja 15kk i 100 sm planuje kupic rękawice na 30 dni i podropić przez ten czas w m2 i zarobić na eq.

Warto? proszę o uzasadnione odpowiedzi.

Co do eq to daje radę spokojnie metki w m2 wybijać.

Pewnie że warto. Podrop na metinach w m2 , a jeżeli nie będzie metinów możesz alternatywnie iść do średniego lochu małp i tak dropić medale. Zawsze to jakiś zarobek.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dzięki za wasze odpowiedzi, temat można już zamknąć. :)

Celestial-world

[Ninja Dagger

ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...