Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold

Gdeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czołgistów mam do was takie pytanie bo mam 2500 golda na wymianę doświadczenie i nie wie w co zainwestować w : T69 , AMX AC 46 czy T28.Prot ?

Opublikowano

amx ac nie grałem to nie będę się wypowiadać, ale upy mówią że przyjemny to nie badaj tego.

t28 prot, ma świetny pancerz, od którego dingają się pociski od Ferdka, dobre działo, największym - jest prędkość

Jak jesteś uparty to przejdź T69, dość słabe działko (z magazynkiem), wieża czasem coś odbije.

Ja na twoim miejscu nie zużywał na te czołgi free expa, są inne, gorsze których normalne przejście to męczarnia

Opublikowano

Prota i T69 mam, AMXa miałem
Na żadnego nie ma sensu zużywać freeexpa, bo wszystkie 3 pojazdy są świetne
T69 - dosyć mobilny, fajny pancerz, działko wystarczające, szybko ładuje magazynek (25sec 4 pociski, 2sec między pociskami), 400m widzenia :3
AMX - Mobilny, genialne działo, dobry przedni pancerz, niestety duży (słabe camo) i papierowe boki
Prot - Dobry przedni pancerz, świetne działo, zasięg widzenia niezły, niestety beznadziejna mobilność. Ma za to wieżę. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...