Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zarabiac, expic

habababa121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gizama +7

tradycyjny +6

zwykła +6

miedziane +6

tygrysia +5

branza srebrna +5

skorzane +5

Co bić , gdzie expić aby zarobic?
lvl 21
Woj body, gram bez modów.

Opublikowano

Expisz w m2 i jednocześnie zarabiasz dropiąc kawałki klejnotu czy kawałki zbroi. Ewentualnie dla zarobku możesz pójść do łatwego lochu aby dropić medale konne lub besty licząc na to, że poleci fms.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Expisz w m2 i jednocześnie zarabiasz dropiąc kawałki klejnotu czy kawałki zbroi. Ewentualnie dla zarobku możesz pójść do łatwego lochu aby dropić medale konne lub besty licząc na to, że poleci fms.

Dzieki za pomoc, a gdzie najlepiej na bestach w dolinie czy m2?

Opublikowano

Zmień profesje na mentala i do 30 lvl'a ubijaj dzikich łuczników. Z nich dropią FMS'y a przy okazji poexpisz.

Dziki Łucznik to słaby pomysł.

Już lepiej sępić na bestach - ich jest mniej, ale lepszy drop.

Na tym lvlu to jedynie drop medali w lochu lub jak mówi Empi - KK/KZZ. Na metki nie ma co chodzić, bo na tym lvl wiele nie pociągniesz.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

dużo ludzi pewnie dropi medale itp. Ja jak grałem to w m2 wbijałem na spota i po dziennym expieniu były k.klejnotu, i co ważne marmurki poli

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Najłatwiejszym sposobem (nie wymaga zbyt dobrego eq) jest bicie bestów w M2 lub w Dolinie.

Na tej mapce masz na zielono zaznaczonego Best Specjalistę (Na tej wysepce jest ich dwóch) oraz na czerwono Best. łucznika.

dolinasmoka.jpg

Opublikowano

Najłatwiejszym sposobem (nie wymaga zbyt dobrego eq) jest bicie bestów w M2 lub w Dolinie.

Na tej mapce masz na zielono zaznaczonego Best Specjalistę (Na tej wysepce jest ich dwóch) oraz na czerwono Best. łucznika.

dolinasmoka.jpg

a na czerwono masz bestialskie luczniki... jak cos z nich tez dropia bronie 30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...