Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--.pl

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio w dziale lola było głośno o serwisie dxxl, który pozwla wymieniać swoje punkty zna np 840 rp. I teraz moje pytanie: jak najszybciej zarabiać te punkty ?

Opublikowano

działa to na zasadzie reflinków, im więcej zarejestrowań z Twojego linku tym więcej dostajesz pkt które wymieniasz za rp

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Tylko refferów się nie da robić mądrale chyba, że przez ankiety ;)

Ponieważjak wykryją 2 kąto z tego ip to już nie możesz pkt na grach zarabiać :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

@UP racja, jeśli zmieni ip i poda e-mail z airmaila  to nie powinno być problemu.

Tylko refy średnio się opłacają, żeby otrzymać te 100 punktów konto z refa musi nabić 300 punktów, a nie można ich wymieniać między kontami, jedyny zysk z tego to bonus za rekrutację znajomego.

Najlepiej te akcje z gier i weryfikacje telefonu, które (o dziwo !) nie biorą nic z konta, osobiście zrobiłem ku temu eksperyment. Z czasem się nabije :)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

@UP racja, jeśli zmieni ip i poda e-mail z airmaila  to nie powinno być problemu.

Tylko refy średnio się opłacają, żeby otrzymać te 100 punktów konto z refa musi nabić 300 punktów, a nie można ich wymieniać między kontami, jedyny zysk z tego to bonus za rekrutację znajomego.

Najlepiej te akcje z gier i weryfikacje telefonu, które (o dziwo !) nie biorą nic z konta, osobiście zrobiłem ku temu eksperyment. Z czasem się nabije :)

Mają przed tym zabezpieczenia i zerują punkty. Jak się zarejestruje przez FB osoba polecająca dostanie 30 punktów.

Opublikowano

Gratuluje odkopania tematu z przed kilku miesięcy...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...