Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Robicie Nowe Publikacje ...

daniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie po jednej publikacji dobrego serwera z każdego capu i po sprawie tak to ludzie nie wiedza gdzie grac i nie ma zabawy :( Ludzie się opierdalaja i boca tylko bo nie maja z kim grac ... Proszę o nie usuwanie mojego tematu :) i o oddawanie glosu :)

Kto jest za Tym żeby dac po 1 serwerze danego capu :) zebysmy cos znaczyli na serwerze a nie 5 Polaków na 200 Turkow jak tak można grac ... To jest zalosne wezcie się w garść i pomyślcie wkoncu :)
Jak byście chcieli to wiem ze wybrali byscie po jakims najlepszym servie i Dali go tutaj :)
A Ja postaram się o podpiece tego Tematu :)

Opublikowano

dziwne podejście.. jak można dać po 1 najlepszym servie z każdego capu skoro każdemu co innego odpowiada, jednemu cap innemu raty a jeszcze innemu system joba -_-

Opublikowano

No wlasnie i dlatego polska wygląda jak wygląda bo Polak jest wybredny . Jak jest cap 100 musi być rate x300 bo jak inaczej

A można bylo by się poświęcić

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

@szalonyjoe

Z tego co wiem na Layers gra mnóstwo Polaków a tam jest exp x35 (100 cap), poza tym ten komentarz nie ma sensu.

@temat

Jeden z głupszych pomysłów, jakie ostatnio słyszałem. Inne serwery mają iść do kosza i nikt ma się o nich nigdy nie dowiedzieć?

Opublikowano

@szalonyjoe

Z tego co wiem na Layers gra mnóstwo Polaków a tam jest exp x35 (100 cap), poza tym ten komentarz nie ma sensu.

@temat

Jeden z głupszych pomysłów, jakie ostatnio słyszałem. Inne serwery mają iść do kosza i nikt ma się o nich nigdy nie dowiedzieć?

wiem sam tam gram server fajny ale co z tego jak na forum juz go oczerniają . A kto ? ci ktorym nie pasuje to i tamto wiem kazdy ma prawo wypowiedzi no ale bez przesady

Mi wcale nie chodzi o to żeby te servery wywalic chodzi mi bardziej o wkład moda i zrobienie np postu w publikacji z kazdym capem np

Sro cap 70 = i kazdy bd dawac znane mu servery 70 cap troche segregacji

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

DesperaT tu już nigdzie nie grasz? A co do tematu jak najbardziej się zgadzam z toba trzeba posegregować servy 70 do 70 120 do 120 itd

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

zgadzam się , powinno się posegregować server , powypierdzielać te na których gra 10 osób...
Zostawić te na których coś się dzieję. Administracja powinna śledzić servery , czyścić te zbędne a zostawiać te aktywne

Opublikowano

Wlasnie :) Troche jest śmietnik polowa serverow jest już nie aktywna albo graja same Turki tam z setami +25+++ i Nowym graczom jest trochę trudno dojść w grze samemu do tego stanu ze zabija jakiegoś donatora z setem sun +20++ :) Wiem bo znam NIELICZNYCH graczy którzy nie daja dotacji i biegają z dobrymi setami i daja sobie rade z Koxami za kase :) Warto Posegregowac serwery i wytypować po 3 albo 5 z danego capu z roznym expem :)
Ja Iż gram długo już w sro ja dam sobie rade na każdym capie i na każdym expie :) Wierze w Was ze Dacie rade zrobić z tym Pozadek :)

DesperaT :)

Opublikowano

No wlasnie i dlatego polska wygląda jak wygląda bo Polak jest wybredny . Jak jest cap 100 musi być rate x300 bo jak inaczej

A można bylo by się poświęcić

Własnie Polak nie jest wybredny tylko LENIWY :( Chce mieć zajebi*ty set w 1 dzień i być kox :) Jak by był jakiś server cap 130 z ratami x20 i alchemia x1 bez vip premki to by inaczej tez ludzie patrzyli :) bo wiadomo ze ten co zapłaci jest lepszy :) Gowno prawda Każdy jest rowny :)

Opublikowano

Taa, na pewno komuś się będzie chciało sprawdzać każdy serwer po koleji, i zastanawiać się czy usunąć czy nie. Jak jesteś taki ambitny to zrób sobie temat w którym będziesz aktualizował serwery godne polecenia, a zapewne będzie podczepiony. Powodzenia.

Opublikowano

Skoro chcesz, zeby podforum silkroada bylo czyste, zglos aplikacje na 'kidmoderator' i wtedy zrob z tym wszystkim porzadek. Zobaczymy czy dalej bedziesz taki chetny zeby sprawdzac caly ten syf ktory tutaj jest ;)

Opublikowano

Nie ma co grać z Polakami, grałem na Layers serwerze była jedna Gildia Polska nagle sa inne i przechodza z jednej do drugiej jak idioci.

ss2png_sxnanpx.png

Opublikowano

wiekszosc ludzi przechodzi z gildi do gildi, wyjatki stanowia tylko zgrane ekipy, ktore znaja sie z innych sereverow.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Witam.. Podpisuje sie do postu kolegi.. Sam jestem graczem silkroad i gram bardzo długo tylko mam jeden problem gdzie mam zagrać i z kim ?? . Ponieważ gdy powstaje sv zaraz go zamykają albo nikt niegra ... Mam pare charow na globalu 100++ na jednym z serverow... . Grałem na globalu dosc dlugo jak i Hellroad,Silkroad-r, i inne prywatne servery.

Szukam serwerów od 11dg do max 13dg.(Najlepiej 12dg).

Rasa: EU/CHN

Pomózcie wybrać coś fajnego i zróbmy ekipe:).

:)

Opublikowano

Witam.. Podpisuje sie do postu kolegi.. Sam jestem graczem silkroad i gram bardzo długo tylko mam jeden problem gdzie mam zagrać i z kim ?? . Ponieważ gdy powstaje sv zaraz go zamykają albo nikt niegra ... Mam pare charow na globalu 100++ na jednym z serverow... . Grałem na globalu dosc dlugo jak i Hellroad,Silkroad-r, i inne prywatne servery.

Szukam serwerów od 11dg do max 13dg.(Najlepiej 12dg).

Rasa: EU/CHN

Pomózcie wybrać coś fajnego i zróbmy ekipe:).

:)

http://www.elitepvpers.com/forum/private-sro-advertising/
poszukaj sobie tam servera, sprawdzaj ile ma wyswietlen, po tym mozna poznac czy ktos tam gra czy nie. a jezeli szukasz dobrego servera na tym forum to go nie znajdziesz, poniewaz 95% serverow tutaj nie sa zareklamowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...