Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mam problem

patryk1108

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostałem chat bana na 1 miesiąc i nie wiem dlaczego stosowałem się do regulaminu czy móglibyście sprawdzic za co mam bana mój nick to patryk1108 z góry dziękuje

Opublikowano

a co to jest gm ? ale możliwe że zostałem przyłapany przez gm ale nie wiem za co na forum nexon napisali że cięzko bana dostac na chat za nękanie się dostaje a ja nikogo nie nękałem i jak mówisz ban poleciał z góry a można prosić w takim przypadku o undbana na forum nexon

Opublikowano

ale ja tylko po polsku po angielsku nie a mój nick na forum to pa1234567 prosze poszukać jak ktoś może to mogliby być tam polscy moderatorzy ? ale dostałem na 30 dni to duzo więc coś gorszego musiałem zrobić chyba niż przeklinanie

Opublikowano

Wystarczy jedno przekleństwo nawet po polsku... i masz chat bana, a słowo np. "kurwa" jest znane wszystkim.

Opublikowano

Już wszystko wyjaśnione dostałem bana za nękanie podczas gry w cabin fever jakiś typo mnie zglosił już nie wiem za co ja przeklołem zrobił fullscrean i napisał że go nękałem ale głupota

Opublikowano

przecierz kur** to nie bit** (zależy xD) ale on mógł się wkurzyć i przeklnąć sam do siebie (srry za orty. ale jestem dyslektykiem)

jak się wkurzysz a nie masz klanu polecam wziąć czat na clan i trochę pospamić :D naprawdę uspokaja

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...