Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GH] BF4 czy CoD:Ghosts

Konsolowiec2232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej co kupic tego Coda http://www.mediamark...ts-pl,id-906446 czy wersje free fall edition? http://www.mediamark...ition,id-906448 i dlaczego ktos pisze w komentach,że to najgorsza część Coda?

No bo własnie podobno to najgorsza część. Dużo osób pisało na forum "Fajne to nowe Call of Duty MW2"

Przykładowo

3t6EGVz.png

Opublikowano

Haha! Rozwaliły mnie wasze wypowiedzi. Weź pod uwagę że 24gracze na mapie Wroga transmisja to jest żart! Nie dość że spadki FPS na PS3(Gra na nową generację konsol) To jeszcze by się szukali. Efekty rozwalania budynków nie są zajebiste ponieważ to są ustalone miejsca które się rozwalają. Nie ma sensu Kupuj GHOSTS a ten up co dał ten filmik to totalny idiota jedna scena z dwóch innych fabuł jest podobna i afera. Trzeba być idiotą żeby porównować single , jeżeli mam je porównywać to BF4 przy GHOSTS jest słabiutki pod względem singla , a jeżeli lubisz szukać w 25FPS 12graczy przeciwnej drużyny to prosze bardzo. -,-

76561198122231440.png

Opublikowano

Cod to ciągle to samo chwalą się niby next genowym silnikiem, a tak naprawdę od cod 4 gówno się zmieniło.

@up.
twórcy bf przecież mówili że na każdej mapie będzie do zniszczenia element który będzie zmieniał całkowicie rozgrywke pozatym jest też wiele innych budowli które możesz rozwalać a nie są oskryptowane. A w codzie co jest na jednej mapie można otworzyć dźwi, na drugiej rozwalić kawałek murki lub stacje benzynową. xD

Opublikowano

Już nie chciałem tego pisać bo zaraz by hejt poleciał ale też tak uważam, kompletnie nie podoba mi się nowe call of duty.

Tu masz temat http://www.mpcforum.pl/topic/988729-dyskusja-call-of-duty-ghosts/

sporo osób wypowiadało się na temat nowego COD'a możesz poczytać.

To prawda i wielki minus dla BF'a na konsolach co napisał @RageST mapy są za duże a stare konsole nie obsłużą więcej niż 24 graczy. Już w Bad company mi się źle grało gdzie na PC było 32 graczy a na konsoli 24 i już gra stawała się o wiele mniej dynamiczna.

@RageST

Filmik z singla faktycznie nie ma dużego znaczenia myślę że chodziło bardziej o to żeby pokazać jak infnity ward jest leniwe i trochę olewa swoich graczy.

Tu masz przykład już z multi:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXWdGeaX_JM

@Do autora tematu

Ta dyskusja będzie trwała w nieskończoność zawsze jedni będą próbowali wytknąć drugim że COD jest lepszy od BF'a i na odwrót. Wpisz tytuły gier w google z dopiskeim "recenzja" wyskoczą propozycje stron gdzie ktoś oceniał grę, poczytaj i sam zdecyduj.

Opublikowano

Haha! Rozwaliły mnie wasze wypowiedzi. Weź pod uwagę że 24gracze na mapie Wroga transmisja to jest żart! Nie dość że spadki FPS na PS3(Gra na nową generację konsol) To jeszcze by się szukali. Efekty rozwalania budynków nie są zajebiste ponieważ to są ustalone miejsca które się rozwalają. Nie ma sensu Kupuj GHOSTS a ten up co dał ten filmik to totalny idiota jedna scena z dwóch innych fabuł jest podobna i afera. Trzeba być idiotą żeby porównować single , jeżeli mam je porównywać to BF4 przy GHOSTS jest słabiutki pod względem singla , a jeżeli lubisz szukać w 25FPS 12graczy przeciwnej drużyny to prosze bardzo. -,-

Ale zachować kultury już nie potrafisz? Od razu musisz wyzywać mnie od idiotów? Zachowajmy spokój ;) Ta scena jest praktycznie taka sama, dużo osób mówiło na MPC "Fajne MW2". Konsolowiec2232 pytał dlaczego ludzie mówią, że to najgorsza część to mu odpowiedziałem.

Czy dobrym wyborem będzie kupno Ghosta,a potem Bf3 zamiast 4?

COD i BF mają swoje plusy i minusy. Skoro masz pieniądze to najlepiej jeśli zrobisz tak jak pisałeś, kup Ghosta i BF 3 lub 4 i graj raz w to, raz w to - Myślę, że to będzie najlepsze rozwiązanie.

Już nie chciałem tego pisać bo zaraz by hejt poleciał ale też tak uważam, kompletnie nie podoba mi się nowe call of duty.

@RageST

Filmik z singla faktycznie nie ma dużego znaczenia myślę że chodziło bardziej o to żeby pokazać jak infnity ward jest leniwe i trochę olewa swoich graczy.

Tu masz przykład już z multi:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXWdGeaX_JM

1. Tak, najnowsze nie jest jakieś cool. Najlepsze według mnie to seria MW.

2. Własnie o to chodziło

3t6EGVz.png

Opublikowano

Radioś wydubcaj z forum , nie grałeś ani w bf4 ani w call of duty ghosts a oceniasz po filmikach....

Pierw nabierz praktyki a nie teorii z filmików i opowiadań kolegów .

Jak według ciebie grafika się nie zmieniła to już ci oczy wypaliło od monitora ...

High grafika w cod a high w mw3 - zobacz sobie .

Nowego silnika nie ma - To były ploty . Ale zmieniła się siatka , zarysy i cenie i to widać ^^.

Jedyną zaletę którą wymieniłeś w bf4 to ROZJEBYWANIE BUDYNKÓW - bardzo zajebisty + ...

To takie emocje .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ponadto czytałem skargi ludzi,którym Bf4 na ps3 cały czas sie zacina,spada ilośc Fps i w ogóle tona bugów :P A ja chce grać a nie czekać,aż twórcy łaskawie zapatchują produkt,który powinien od początku być nieskazitelny.Ghost tez nie jest idealny ale mój wybór padnie na niego.Pozniej ewentualnie pomysle nad nowym Bf'kiem jak doprowadzą go do stanu użytkowania :) Tak czy siak bardzo dziękuję za pomoc i wyrażanie swoich opinii :)

Opublikowano

Jeśli zamierzasz brać CoD: Ghosts to nie bierz w cenie większej niż 10zł.

RADTOR z całym szacunkiem , ale ten człowiek porównywal trailery patrz na daty filmów :D

Youtuberowie nawet się skarżą na BF4 z powodu licznych bugów szczególnie NETCODE (Strzelasz w gościa i nie masz hitmarkerów) Ostatnio patch w bf4 zrobił efekt tęczy czyli co 5 sekund ekran na 0,2 sekundy jest tęczowy i znika. Także mają fail bo przed premierą Chińskiej Nawałnicy dodali bronie.

76561198122231440.png

Opublikowano

@up mówię ci nie wypowiadaj się bo nawet w jedną grę : bf4 czy call of duty ghosts nie grałeś

Twoją krytyką mogę się podetrzeć tak jak twoim ryjem ;3

Takie bezsensowne filmiki są zjebane ;3

Pierw zagraj chodź 10h w obie gry potem komentuj

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Up Proszę nie obrażać innych na tym forum.

Jeśli uważasz, że CoD jest lepszy to Twoja sprawa, ale prawda jest taka, że CoD: Ghost wylàda prawie tak samo jak MW3 i nie ma porównania do Battlefield 4.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@up mówię ci nie wypowiadaj się bo nawet w jedną grę : bf4 czy call of duty ghosts nie grałeś

Twoją krytyką mogę się podetrzeć tak jak twoim ryjem ;3

Takie bezsensowne filmiki są zjebane ;3

Pierw zagraj chodź 10h w obie gry potem komentuj

Nie widziałeś mnie a piszesz. :)

Zresztą już wypierdalaj z tego działu.

Tutaj jest twoje miejsce:

http://www.mpcforum.pl/forum/64-metin2/

Opublikowano

Cod: Single - zajebisty Multi: bardzo szybka i dynamiczna rozgrywka.
BF4: Single - hah xD Multi: Wielkie mapy, głównie liczy się taktyka i gra zespołowa czyli ogólnie nuda.

Pod względem grafiki chyba nie muszę mówić, że BF niszczy inne gry ( + jeszcze system niszczenie otoczenia). Jedyne co mnie w tej grze odrzuca to to, że jest poprostu nudna :<
COD jest bardziej na refleks i wyczucie. Nie masz refleksu? Celności? To Cie w codzie zniszczą :) Pewnie temu jest tak wiele hejtów na coda bo gra w niego jest trudna. Pamiętam moje początki z MW3 :D MW3 to nie gra, to rzeź. Ale skila wyrobiłem i granie w inne gry (np. BF) to tylko kwestia przyzwyczajenia się, ze zachwile Cie zdejmie snajper z drugiego końca mapy albo z dupy wyciągnięty czołg.

Mam obie gry aczkolwiek BF'a sie pozbywam :)

Btw. Porównywanie tych gier jest bezsensowne. Jedni wolą grę taktyczną, drużynową ( wolną ), a inni (np. ja) szybką, dynamiczną, bez zobowiązań ;D Takie tematy to jedynie sposób żeby sobie nabić posty hejtowując grę, której sie nie lubi i ubóstwić grę, którą się lubi.

Za błedy przepraszam. Pisane na szybko.

Opublikowano

Wystarczy pooglądać klan FaZe jak jadą na padzie xbox360 co prawda od x'a jest wygodniejszy ale po dłuższym treningu ogarniesz.

COD według mnie dostarcza radości z grafiki jak i z gry , ci idioci co piszą na górze nie czytali poprzednich postów i chyba nie wiedzą że na PS3 bf4 wygląda jak gówno.

AUTOR CHCE KUPIĆ GRĘ NA PS3 NIE PC.

CZYLI GRAFIKA WYGLĄDA GÓWNIANIE W OBU CZĘŚCIACH

76561198122231440.png

Opublikowano

Nie twórz takich tematów w dziale CoD, bo wiadomo, że większość opinii będzie na korzyść CoD: Ghosts.

Z takim tematem to lepiej do pogaduszek.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

NO KURWA MAĆ jak widzę tematy typu BF czy COD to po prostu nie wytrzymuje no kurwa kup to co wolisz :

mniejsze mapy większa dynamiczność

lepszy single

albo

większe mapy większa taktyka

lepsza grafika

TYLE W TYM TEMACIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...