Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG Komnata Baronówny ?

bracha1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio byłem w v3 i się tak zastanawiam czy działa tu komnata baronówny, jeśli tak to co po kolei trzeba żeby sie do niej dostać i ostatnie pytanie czy dam rade sam ?...

WP 76 lvl

Ostrze m9

Strach m6

Palec m7

Wir m7

Zatruty +9 24% sr z kd moba i kryta +5

zamkowy helm +8 czysty

stal +8 czysta

sokola +9 nno

ebony +9

buty 2k hp i 8 % na omdlenie

bransa z lez +6 2k hp 5% do HP

ametystowy naszyjnik +9 1k hp

łącznie mam 14k hp 590 defa

mam też buffa 74 lvl 3x P

łącznie z buffem mam 68% na kryta

ok 50% błogo

i 60% odbicia

Opublikowano

Jestem z niebieskiego królestwa i Cie nawet znam i Ty też mnie raczej kojarzysz. Tylko moje pytanie jest następujące: czy potrzebna jest jakaś wejściówka, jeżeli tak to jak ją zdobyć ?

Opublikowano
announcement_metin2_it_02198c844f11ee7fa

Drodzy Metinianie ;)

Osiem nóg, długa niczym włócznia, ostre jak brzytwa kleszcze i śmiercionośne żądło - w Lochu Pająków 3 czeka na Was Baronówna Pająków! Stańcie do walki z tą odrażającą kreaturą i jej wiernej świcie i ocalcie w ten sposób ludność swojego królestwa od zostania przekąską pająków!

Kilka wskazówek dotyczących tej wspaniałej wyprawy:

Minimalny poziom postaci dla komnaty z bossem: 50
Docelowy poziom dla komnaty z bossem: 50-85
Wymagania dotyczące wejścia do komnaty z bossem: Pajęczy klucz oraz grupa

Jak zdobyć Pajęczy klucz?

announcement_metin2_it_9b43c1f6ad98301ac

Udajcie się do kapitana. Przekaże on w Wasze ręce przepustkę i wyśle do lochu w celu zdobycia kopii inskrypcji.

announcement_metin2_it_3af99122d5a0e766c

Jeśli zdobędziecie kopię, wróćcie się do Kapitana. Niestety, nie jest on w stanie odczytać starożytnych znaków.

Ale nic straconego, mądry Uriel przybędzie z pomocą. Zdobądźcie tłumaczenie od niego i oddajcie je kapitanowi.

announcement_metin2_it_d76d2cfcd67a61c00

Po przeczytaniu inskrypcji przez kapitana, odeśle on Was z powrotem do Uriela i dodatkowo wręczy kolejną przepustkę. Uriel powinien wiedzieć jak otworzyć drzwi do okrutnej Baronowej Pająków.

Ponownie, doświadczony Uriel ma dla Ciebie odpowiedź: Należy zebrać Worek z Pajęczą Trucizną, Pajęczą Sieć, Oczy Pająka, Worek Z Pajęczymi Jajami, Nogi Pająka i Truciznę Królowej Pająków (czas trwania 24 godziny)

announcement_metin2_it_4f236738c6e99cc52

Po powrocie, Uriel spróbuje przygotować dla Was Pajęczy Klucz announcement_metin2_it_c84537a131f05e248 Pamiętajcie, że proces może się nie udać i trzeba będzie zebrać wszystkie składniki ponownie.

Po zdobyciu klucza możecie zwołać grupę śmiałków. Do ostatniej części przygody potrzebujesz sprawnej grupy przyjaciół. Pomimo, że tylko lider grupy potrzebuje klucza w celu otwarcia drzwi, pozostali członkowie grupy muszą wykonać misję samemu do momentu, aż Uriel wyśle ich po składniki w celu stworzenia klucza. Jeśli będziecie gotowi, lider dokonuje wyboru na inskrypcji znajdującej się w SD2 (lider wchodzi do komnaty jako pierwszy). Po wejściu do komnaty bossa, macie 20 minut na wykonanie zadania. Waszym celem jest pokonanie Barona Pająków, zdobycie Pajęczego Fletuannouncement_metin2_it_47a0dd3b3cb25e8d0 i wezwanie Baronowej Pająków. Baronowa pojawi się z 9 Pajęczymi Jajami, które mogą Wam pomóc, dowiedzcie się tylko jak! Powodzenia!

Czy jest jeszcze coś o czym powinniście wiedzieć?

Tak, oprócz nowej komnaty bossa dodaliśmy także nowy poziom Lochu Pająków z większą ilością komnat, gdzie możecie zawalczyć z potworami. Dodatkowo będzie się pojawiać jeszcze jedna Królowa Pająków w Lochu Pająków 2, cyklicznie co 30 minut. Królowa Pająków w Lochu Pająków 1 będzie pojawiać się raz na 4 godziny.

Wasz Metin2 Team

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

nie wiem jak to wygląda na pl ale na sg idziesz do Captaina i tam jest misja(pobiegasz sobie troche), potem musisz kupic/dropnąć ulepszacze które sa wypisane w quescie i je dac urielowi żeby stworzył klucz-> ubijasz króla.

brancha jaki nick?

pisz w grze lemonadaq/FrostDemon (aktualnie tylko mam sklep -> moonlightboxes69)

w szkacie podobno jest szansa na ring o wartości 3k tp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...