Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] ONE FOR ALL

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wyobraźcie sobie 5x ult karthus w tym samym momencie. Jak to nazwał jeden z rioterów:"masowe unicestwienie co 120 sekund" ;d

Ałszwitz xDD.

Wiecie może już dlaczego zaplanowali tylko do 2 grudnia? Mam oczywiście nadzieję, ze dadzą na stałe. Dzięki temu trybowi aż się chce grać normalne gry bo taki fun :D

Przed chwilą Lux vs Rengar. Prawie się posikałem ze śmiechu :D Masowe combo pięciu Lux i te ulty :D

Opublikowano

5v5 my nidalee przeciwnicy same swainy. Early szło lepiej - później było tylko gorzej. Przegrana, ale cholerny fun z gry gdy przeciwnik padal na 3 dzidy :)))

5v5 Zed vs Kass, dokładnie to 4 v 4 bo u nas afk ( 4 pre made a afkiem był jakiś random ) a jeden z przeciwników feedował i się obraził :( Łatwa wygrany, bambusy wszendziee

Opublikowano

Kurde ja chcę to na zawsze, a nie do 2 grudnia, a poza tym lepiej by się grało na mapce ARAM niż na Summoners Rift.

Fajnie by było jak by była nowa mapa dla tego trybu.

Opublikowano

Wiadomo do kiedy będzie ten tryb? Czemu go nie wprowadzą na stałe?

Jeden za wszystkich będzie dostępny od 22 listopada do 2 grudnia. Zalej więc pole walki ulewą Kanonad i baw się dobrze!"

Mam nadzieję, że jeszcze przedłużą :)

Swoją drogą bardzo fajny tryb, niestety często z braku porozumienia ktoś po prostu wyjdzie z lobby i wyrypie całą rozgrywkę :/. Dlatego na kilkanaście prób wyszły mi tylko cztery.

Bardzo fajnie się w to gra, co prawda przegrałem 3 rundy, ale i tak był miły fun xD.

PS. I skróciłbym czas oczekiwania po wyborze postaci, bo trwa on minutę :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Obawiam się, że nie. Nie zaliczają się do zwykłych wygranych na profilu.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Bardzo fajny tryb, moim zdaniem czuć że nie ma takiego bólu tyłka jak w pozostałych trybach, wiem to po sobie bo przegrałem w tą grę Kassadinem, beka na Skype była nieziemska, tak naprawdę największą bekę kręciłem na tym trybie i mam nadzieję że zostawią go lub chociaż go szybko wydadzą.

Opublikowano

dodam ze to jest narazie beta :)

i ten tryb bedzie dostepny do 2 grudnia :/

fajny tryb ... zajebisty wrecze xD wkoncu rozgrywki nie sa nudne (przynajmniej w moim odczuciu) xDD

a .... i jeszcze chyba teemo nie jest dostepny w tym trybie ;)

ogolnie wielki + dla riotu :D

Opublikowano

Fajny tryb lecz wolałbym na mapie ARAM gdyż na 5vs5 gra moja trwała 87min -,- 5x ez vs 5x brand

To zrób customa. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

spoko tryb tylko nie czaje na jakiej podstawie są wybierane postacie, mój team miał 2x nidalee 2x rammus i 1x kennen, i całemu mojemu teamowi dało kennena

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Da się grać tylko tymi postaciami co ma inna osoba a ty jej nie masz... : D

Łatwiej powiedzieć, każda postać jest dostępna

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

up ma racje wszystkie postacie sa dostepne oprocz teemo i chyba karthusa

up2 postacie sa wybierane losowo ... tzn jesli kazdy gracz wybierze innego to jest "losowanie" tak samo jakby 4 osoby wybraly np kennena a jedna fizza

to jest 80% szans ze wybierze kennena a 20% ze fizza xD

juz tak mialem ze jakis gracz zmienil w ostatniej sekundzie na inna postac i wybralo wlasnie ta ... fart xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...