Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę]GM/TGM/SGM/GA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakaz kopiowania.
Podanie jest w 100% przezemnie wykonane.

Kilka słów na wstęp:

Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić.Mam na imię Łukasz i mam 17lat, chodzę do technikum informatycznego. Pochodzę z Lublina.Na co dzień rozwijam swoje doświadczenie i wiedzę o grze Metin2. Poświęcam około 5 h dziennie na rozwój serwera. Interesuje się sportem ,obecnie 3-letni staż w sztuce walki ,, Kick Boks,, .

Doświadczenie z Metin2:

Moim najwyższym osiągnięciem w Metin2PL jest: Wojownik 103lvl..Nick mojej postaci to Incaritate. ,serwer - 52 ,,Andros,,.

Byłem raz TGM na PL'u. I team był ze mnie zadowolony.

W metin2 gram około 6 lat.

I myślę że mam spore doświadczenie na temat Metin2.

O sobie:

Jestem osoba sprawiedliwą ,która każdego traktuje równo ,bez względnie na sytuacje ,miejsce i czas.Mam poczucie humoru ,lubię sobie pożartować i pośmiać.Potrafię każdego zrozumieć ,każdy błąd i okoliczności.Zawsze służę pomocą w trudnej sytuacji i miejscu.Nie obrażam innych ,nikogo nie faworyzuję tzn. jestem dla każdego taki sam i nic więcej.Ciesze się życiem i to co w nim mam ,nie kłamie.Umiem się zachować w odpowiednim miejscu i wspierać w trudnych chwilach.Jestem osobą pracowitą ,dążącą do celu bezwzględnie.Z radością wykorzystuje swój czas.Umiem się poświęcić dla innych.Wiem też co znaczy zaczynać wszystko od ZERA! Podanie pisze tyko z nudów - nie mam co robić ,więc chce poszukać jakiegoś zajęcia ,o którym mam pojęcie.Nie jestem najlepszy ,ale jednak chce się podołać w tym zadaniu.Interesuje się robieniem stron internetowych. (Myślę że wystarczy)

Co bym robił jako GameMaster?

To co powinien robić każdy GM :

- pomagał innym,
- służył zawsze pomocą ,w każdej chwili,
- pilnował porządku i estetyki na serwerze,
- potrafił wyjaśnić każdą sytuacje,
- Karał CHEATERÓW!

- rozpatrywanie zgłoszeń łamania regulaminu

- wyłapywanie i weryfikowanie bugów i błędów gry bez dostępu do plików serwerowych
- utrzymywanie kontaktu z graczami
- zapewnianie pomocy technicznej graczom
- pośrednictwo między graczami a administracją serwera
- testowanie nowości serwera przed wprowadzeniem
- organizacja mniejszych konkursów za zgodą administracji

- I wiele wiele więcej.

Dane techniczne:

-Mikrofon + TS3? - Jest.
-Wolny czas 3-4h dziennie? - Jest.

Kontakt:

Forum.

GG - podam na PW :)

TS3 - Podasz ip to wejde :)

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeżeli twoje podanie, to czemu tam gdzie jest napisane jest czarne tło?

Zawsze jest tak jak skopiujesz z jakiejś strony, polecam pierw kopiować do notatnika i potem z notatnika na strone ;d

Opublikowano

Jeżeli twoje podanie, to czemu tam gdzie jest napisane jest czarne tło?

Zawsze jest tak jak skopiujesz z jakiejś strony, polecam pierw kopiować do notatnika i potem z notatnika na strone ;d

Ponieważ pisałem podanie też na innym forum o ciemniejszym tle i nie chciało mi się pisać od nowa tego samego :P

Lepiej ctrl + c = ctrl + v

O wiele szybciej i skuteczniej jest :)

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ponieważ pisałem podanie też na innym forum o ciemniejszym tle i nie chciało mi się pisać od nowa tego samego :P

Lepiej ctrl + c = ctrl + v

O wiele szybciej i skuteczniej jest :)

Pozdrawiam.

Zaznaczasz tekst w okienku (tutaj na forum, gdzie piszesz posty). W prawym, górnym rogu masz ikonkę gumki, która symbolizuje 'usuń formatowanie', to powinno rozwiązać Twój problem. :p

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...