Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Yasuo, nowy champion, ujawiony.

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy champ już ujawniony przez Riot:

Umiejętności

P.png
Umiejętność bierna: Droga Wędrowca
  • Zamiar: Szansa na trafienie krytyczne zostaje podwojona.
  • Determinacja: Yasuo zyskuje Płynność podczas ruchu – im szybciej się porusza, tym szybciej napełnia się wskaźnik Płynności. Gdy będzie pełny, Yasuo osłoni się na chwilę tarczą, gdy otrzyma obrażenia od wrogiego bohatera lub potwora.
Q.png
Q: Nawałnica Stali

Yasuo zadaje obrażenia wszystkim przeciwnikom w linii prostej. Trafienie Nawałnicą Stali daje mu ładunek Nadciągającej Burzy na krótki czas. Trzeci ładunek Nadciągającej Burzy sprawi, że Nawałnica Stali wystrzeli trąbę powietrzną, która przemieszcza się w linii prostej i wyrzuca wszystkich trafionych przeciwników w powietrze. Jeżeli Yasuo użyje Nawałnicy Stali podczas Zamaszystego Cięcia, uderzy ono we wszystkich wrogów dookoła niego.

W.png
W: Ściana Wichru
  • Bierne: Doskoki szybciej wypełniają wskaźnik Płynności.
  • Użycie: Yasuo tworzy ścianę wichru, która powoli przemieszcza się do przodu przez kilka sekund. Ściana blokuje wszystkie wrogie pociski.
E.png
E: Zamaszyste Cięcie

Yasuo doskakuje na określoną odległość przed przeciwnika, zadając mu obrażenia i oznaczając go na chwilę. Jeżeli Yasuo skorzysta z Zamaszystego Cięcia kilka razy z rzędu, umiejętność zada dodatkowe obrażenia aż do określonej wartości. Yasuo nie może użyć Zamaszystego Cięcia na przeciwniku, który został już oznaczony.

R.png
R: Ostatnie Tchnienie

Yasuo teleportuje się do pobliskiego przeciwnika wyrzuconego w powietrze, unieruchamiając go i wszystkich pobliskich wrogów znajdujących się w powietrzu i zadaje im obrażenia. Gdy Yasuo wyląduje, zyskuje na długo znaczne przebicie pancerza przeciw dodatkowemu pancerzowi przeciwnika.

Wydaje się nie być za bardzo OP, niezły balans skilli, będzie się nim przyjemnie grało. Co o nim sądzicie?
http://eune.leagueoflegends.com/node/8890

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Minuta wcześniej, really?

Z tego co wyczytałem, chyba nie będzie miał many a takich champów najbardziej lubię. Wstępnie zbieram na niego :P

Opublikowano

Ciekawie przedstawiona prezentacja nowego championa. Na pewno wykonana lepiej niż osoby ,która dodała ten post 1 minutę po tobie (kulkaziom).

Wstaw jeszcze jak wygląda postać i będzie cacy ;))

Więc reasumując, postać jest całkiem niezła.

Passywka z cryta czyni ją moim zdaniem bardzo silną.

Myślałem ,że tą burze będzie ciężej trafić ale zauważyłem ,że jest dosyć szeroka, nie wiadomo tylko z jaką prędkością leci i jaki zasięg na ten bohater.

Ulti dosyć 'kontaktowe' ponieważ w tf będzie musiał się wbić, lecz pewnie jak chwile poczeka i wejdzie posprzątać będzie ok :)

Ci z Riotu pisali ,że jest dobry na mida lecz ja pokusiłbym się spróbować zagrać nim również na topie / jungli :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Nie rozumiem tych skilli poczekam na filmik, wydaję się chyba trudna.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Super champion, strasznie mi się podoba jego wygląd ogólny i na dodatek super moce.

To będzie raczej postać na topa, możliwe że również nada się na jungle.

Na pewno go kupie, dlaczego ? sam wygląd już mi się podoba :)

Opublikowano

Następna postać która zabije na 2 hity... Kolejny master..

A ta pasywka

• Zamiar: Szansa na trafienie krytyczne zostaje podwojona.

To jak będę mieć np. 10% z itemów to będę mieć 20% ?

Opublikowano

Champ dla biedakow.

Niby dlaczego champion dla biedaków ? niech zgadnę, starzy cie utrzymują a sam oczywiście do gimbazy chodzisz... więc nie przejmuj się, to wszystko wyjaśnia.

Opublikowano

Pewnie będzie mocny z powodu kryta i dostanie po chwili patcha i będzie useless.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Ten kryt podejrzany , w opisie teamfightow pisze że po naladowaniu pasywa zyskuje dużo obrażeń ... ?? Według mnie błąd w pl tłumaczeniu i ten kryt jest przy full tej płynności ;D ale kto wie ? xD super postać z wyglądu , jak pisali w komentach w lolu czekamy na skin afro samuiraj xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@up jeśli ktoś jest porzucony możesz użyć , wtedy zadaje obrażenia najblizszemu takiemu celu oraz unieruchamiasz go oraz innych podrzuconych . Proste , warto mieć w teamie wtedy cho albo alistara aby zyskać lepszy efekt ;D

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jedno zdanie, które wyrazi moje nastawienie do tej postaci:

Instabuy ze skinem.

EDIT: Liczyłbym na to, że również do gry wejdzie razem z nim ten zabójca.

Wątpię, by była to Riven.

challenger.png

Opublikowano

Niby dlaczego champion dla biedaków ? niech zgadnę, starzy cie utrzymują a sam oczywiście do gimbazy chodzisz... więc nie przejmuj się, to wszystko wyjaśnia.

Zamknij pizde cebulaku, dawaj solo w lolu reborn sac kurwo #3HUNNA
Opublikowano

@up jeśli ktoś jest porzucony możesz użyć , wtedy zadaje obrażenia najblizszemu takiemu celu oraz unieruchamiasz go oraz innych podrzuconych . Proste , warto mieć w teamie wtedy cho albo alistara aby zyskać lepszy efekt ;D

Wiedziałem o co chodzi, chciałem się upewnić. Ult chujowy.

Opublikowano

Wygląd fajny <kocham samurajów>

Skilli zbytnie nie ogarniam, ale coś czuję że będzie pompa :D

Przede wszystkim podoba mi się sam w sobie i coś czuję że postać na topa 99%

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Płynność z passywki, oznacza że ta postać prawdopodobnie nie będzie miała many. Per hit/per movement będzie ładować się mu passyw, przez co dostawać będzie shielda, kiedy uzyska daną liczbę ładunków.

Opublikowano

hmm moze dlatego ze kupi infinity i sam wygra gre?

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...