Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Ethiner.PL~Sklep za SM w grze / Sklep za PO / System Run / System pasów .

Ethiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ogółem będzie easy z nowościami , które ma już wiele serwerów czy też są na MPC jednak u nas wszystko będzie dopracowane na ostatni guzik . Pewnie , ktoś pomyśli , że owy system kupna za SM jest z MPC czy też z innych źródeł jednak jestem w stanie stwierdzić iż nie ma tam żadnego buga.Poszukujemy także youtuberów , którzy będą mogli pomóc w reklamie serwera ( +500 widzów i w miarę ogarnięta liczba wyświetleń będą otrzymywać tygodniowy bonus SM . )

1.

735578.jpg

938653.jpg

277170.jpg

2.

617890.jpg

3.

156847.jpg

Pasy można bonować wchodzą bony tj. hp i absy . Będą dostępne na OXach oraz za SM .

Runy będą podzielone na dające : Obronę , Szybkość zaklęcia , Silny przeciwko ludziom , Max_hp , na krytyczne uderzenie oraz przeszywkę / Runy do zdobycia z dungeonów , bossów , OX , ItemShopu

Opublikowano

wow ale podnieta nic nowego co soula wyciągałeś z pla i myślisz że jesteś wielki ? Lipa jak wczorajszy kotlet , widziałem rzeczy co tobie by się w głowie nie mieściły a nie jakiś syf. Wrzucasz ss jak kiedyś Parim :D autorskie obiekty = serwer roku .....

Opublikowano

wow ale podnieta nic nowego co soula wyciągałeś z pla i myślisz że jesteś wielki ? Lipa jak wczorajszy kotlet , widziałem rzeczy co tobie by się w głowie nie mieściły a nie jakiś syf. Wrzucasz ss jak kiedyś Parim :D autorskie obiekty = serwer roku .....

Z PL ? ahm .Szkoda tylko , że wszystko było robione przez nasz team prócz okienka dragonsoula

UP:Tak tak dokładnie ... :) Skoro pliki robił casawir a on jest w naszym teamie to nie widzę problemu ?

Opublikowano

Hahahahhahahaha

Serwer ogółem będzie easy z nowościami , które ma już wiele serwerów czy też są na MPC jednak u nas wszystko będzie dopracowane na ostatni guzik . Pewnie , ktoś pomyśli , że owy system kupna za SM jest z MPC czy też z innych źródeł jednak jestem w stanie stwierdzić iż nie ma tam żadnego buga

To mnie rozjebało do tego mam takie same bo były opublikowane na mpc, jak ktoś chce to podeśle na pw wszystko. Jednym słowem to na tych ss gówno jest wasze, bo wszystko było już w plikach i czym tu się chwalić. Takie serwery i ich administracja to DNO. Nic nie potrafią tylko postawić serwer na gotowcu. Jestem ciekawy czy wgl potrafiliście naprawić drobne błędy, smy nie znikają po kupowaniu przedmiotów, system run nie działa, sklepu z PO nie ma. Pewnie nie było w plikach zrobionego to sami też nic nie zrobicie.

Opublikowano

Hahahahhahahaha

Serwer ogółem będzie easy z nowościami , które ma już wiele serwerów czy też są na MPC jednak u nas wszystko będzie dopracowane na ostatni guzik . Pewnie , ktoś pomyśli , że owy system kupna za SM jest z MPC czy też z innych źródeł jednak jestem w stanie stwierdzić iż nie ma tam żadnego buga

To mnie rozjebało do tego mam takie same bo były opublikowane na mpc, jak ktoś chce to podeśle na pw wszystko. Jednym słowem to na tych ss gówno jest wasze, bo wszystko było już w plikach i czym tu się chwalić. Takie serwery i ich administracja to DNO. Nic nie potrafią tylko postawić serwer na gotowcu. Jestem ciekawy czy wgl potrafiliście naprawić drobne błędy, smy nie znikają po kupowaniu przedmiotów, system run nie działa, sklepu z PO nie ma. Pewnie nie było w plikach zrobionego to sami też nic nie zrobicie.

Uczymy się czytać ... To , że były opublikowane na mpc mam głęboko gdzieś bo powtarzam , że serwer jest casawira . Drobne błędy? Już je naprawił to po 1 . Po 2. sam te systemy udostępnił na MPC prócz pasów więc żegnam hejcie .

Opublikowano

Casavir jest to tak zrobione jak na tym Twoim wczesniejszym serwerze że można było sobie itemy tworzyć ? :D

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

Opublikowano

Uczymy się czytać ... To , że były opublikowane na mpc mam głęboko gdzieś bo powtarzam , że serwer jest casawira . Drobne błędy? Już je naprawił to po 1 . Po 2. sam te systemy udostępnił na MPC prócz pasów więc żegnam hejcie .

Skoro były udostępniane na mpc to po chuj się nimi chwalicie? ;o

Przecież tutaj żadnej nowości nie ma bo na plu jest to samo i na innych prywatnych serwerach.

Opublikowano

na mpc all bylomjest

Udostepnione przezemnie, zrobione na tym serwerze przezemnie, elo

Casavir jest to tak zrobione jak na tym Twoim wczesniejszym serwerze że można było sobie itemy tworzyć ? :D

No pewnie nnawet GM mod jest :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

Heheh pliki shyiamt2.pl heheheheheszki

Daleko na tych plikach nie zajedziesz.

Chwaląc się tym to nic nie osiągniesz ;)

Pliki są servera Norystt.pl . Casawiruś nie chwal się, że ty je udostępniłeś bo ja je udostępniłem na MPC. Całe pliki + baze. Co Casawir zrobił w plikach : Wziął wszystko z MCP/Elite. A po 2. Połowa populacji z metina na MPC ma już te twoje pliczki. NIC NIE ZMIENIŁEŚ, JEDYNE CO TO NAZWĘ SERVERA I IP.

@Casawir - Ty nawet BashPanelu zablokować nie potrafisz.

PRYWATNY SERWER METIN2 WWW.MANVIA.PL

OTWARCIE: 29.11.2013(PIĄTEK, GODZINA:20:00) - JUŻ DZIŚ!

Klient: http://www.multiupload.nl/56RYOIO8H6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...