Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Patch 3.14

Incore^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy też nie uważacie, że patch 3.14 jest najbardziej zjebanym, chujowym i drętwym patchem który wyszedł?

Wzoraj miałem 120 fps na najwyższych, dzisiaj na najnizszych 20, i nie moglem uciec przez gankiem booooo moje fps-y spadaly do 0 przy czymkolwiek co bylo skillem.

Poza tym te nowe srinkedy, ganki są niemożliwe, bo od 1 lvl-a ma się gówno, które napierdala wardami, poza tym samo przypisuje sie pod dany klawisz, oczywiście ten najbardziej potrzebny, co wkurwia niemilosiernie. Do tego te nowe zmiany z championami? Na huj to komu? Jakies paski hp, wyglądające jak GÓWNO, prawie jak dota.

Patch oceniam na PIERDOLONE ZERO NA DZIESIEC 0/10.

Wypowiedzcie sie sami na ten temat.

Opublikowano

Najzajebistszy patch ostatnimi czasy.

Żadnych zmian w FPS.

Trinkety, nowe kampy dobrze się spisują.

Muszę jeszcze ogarnąć bardziej te masterki, poza tym wielki plus dla Riotu.

Game Over

Opublikowano

Elegancki patch. Dodatkowy camp = dodatkowa droga ucieczki dla lee sina :D

Fps tak jak były.

Mi się podoba :)

Pozdrawiam.

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Patch mega :D

Już mnie ta gra powoli nudziła ale teraz po tym patchu co odjebali chce się grać :)

Rozgrywka się teraz zmieniła i jest ciekawsza. Nie jest tak monotonna jak kiedyś trzeba teraz grać z głową, kupować wardy i stawiać je w dobrym momencie i miejscu zwłaszcza pinki. Zmiany zarośli tez na + i ten nowy camp w jungli <3

Opublikowano

Najlepszy i zarazem największy patch od długiego czasu. Jestem bardzo zadowolony m.in. z reworku nasusa, dodaniu trinketów, przychodu golda dla junglerów i supportów :D

@InCore Jak grasz w brązie i jungler gankuje cały czas z jednej strony to się nie dziw... Masz 3 albo 4 miejsca z których możesz zgankować każdą linie, bro...

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Właśnie aktualizuje mi się Rosyjski lol. Miejmy nadzieję że mi też przypadnie do gustu nowy patch. Ale z opisu zapowiada się epicko.

0tp3.jpg

Opublikowano

Co do zmiany to dla mnie chujowo. Powinni zrobić classic i dla *idiotów* czyt. dla tych co lubią aktualizację

jak dla mnie mogło sprawdzę jeszcze i zedytuje

Opublikowano

Jak dla mnie patch jeden z lepszych. Trinkety, nowy camp, ZAJEBISTE ZMIANY SUPPORTÓW.

Dla tych u których są spadki FPS'ów to przykro mi, no ale macie już trochę słabe sprzęty. RIOT nic nie spierdolił z optymalizacją , FPS od 120-240.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

No jak się ma sprzęt za kij wie ile to wiadomo, że będziesz miał sporo FPS. Jednak powinni robić tak, żeby graczom z mniejszym budżetem również umożliwić normalną rozgrywkę.. Ogólnie to patch jest dosyć ciekawy. Trinkety spisują się dobrze, praktycznie w każdej gdzie ktoś idzie na suppka z WŁASNEJ woli. Trzeba tylko ogarnąć masterki ;)

Opublikowano

60fps , zmiany zajebiste uwielbiam grać supportami szczególnie threshem , wspieranie mojego adc poprzez dawanie mu hp kiedy lasthituje , w dodatku ja dostaje golda i on :) dawanie tarczy z itemów , wiekszy przyrost golda w jungli (Chociaż ten item dobry na adc + 40% złota) Super update ale czekam na pop star ahri :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...