Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj mam problem z moim serwer, nagle wbija 100 osób na 1 sekundę po czym wychodzą nie dość że to troszke laguje serwer to zaśmieca i chat i sam serwer ? Co to K****a jest ? Dodam jeszcze że są to jakieś dziwne nicki: np "9mwbc1vgr7uz0m" Jak się z tym uporać ? Pomocy !

Opublikowano

Boty, ktoś atakuje twój server. Nie wiem, czy to się do DDoS'a zalicza, ale to ma na celu zlagować server. Musisz ustawić, że na 1 sekundę wchodzić na server mogą max. 2-3 osoby.

ps. Kultury trochę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Przepraszam poniosło mnie, z tego co wiem to sprawia to hack WeepCraft :D Już chyba wiem kto z moich graczy to robi :D Musi być on zalogowany by to zrobić więc leci ban :D Dzięki "KichaMCPL"

Opublikowano

antibota sobie zainstaluj,jak dobrze się skonfiguruje to nie masz jednego bota na serwie

Opublikowano

Przepraszam poniosło mnie, z tego co wiem to sprawia to hack WeepCraft :D Już chyba wiem kto z moich graczy to robi :D Musi być on zalogowany by to zrobić więc leci ban :D Dzięki "KichaMCPL"

Ale jak go zbanujesz, to sprawy nie załatwi. To się wysyła w różnych IP, w sensie, jest program, który wysyła takie ataki, generuje nicki i IP. Dasz mu bana, a on nadal wyśle.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Z tego WeepCrafta lub w GravyBot wbijają przez proxy(tak jakby inne IP).

AntiJoinBot powinien załatwić sprawę, lecz w nim jest wada tzn. niektórzy(gracze) nie mogą wejść, bo ich wykrywa jako boty(Ja tak mam :/).

Najlepszy sposób to ten od KichaMCPL, lecz i tak jak wejdą na serwer 3boty w ciągu sekundy to w ciągu 30sekund masz już ich około 90 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...