Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dreikon

Devalt™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie grałem tam, ale myślę, że warto bo gra tam trochę osób (teraz około 900).

Miałem tam pograć bo wydaje mi się ciekawy serwer, ale wiele czynników z rl miało wpływ na to, że nie gram nigdzie. :P

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nie grałem tam, ale myślę, że warto bo gra tam trochę osób (teraz około 900). Miałem tam pograć bo wydaje mi się ciekawy serwer, ale wiele czynników z rl miało wpływ na to, że nie gram nigdzie. :P

Ty miałeś mu napisać czy warto zagrać a nie perspektywy swojego życia :)

Jak dla mnie serwer dobry pierwszy powód dużo graczy lecz także przekłada się to na to , że ciężko jest mimo iż jest to serwer Easy no jak można to sobie wyobrazić gdzie nie gdzie biegaja bardziej wykoszeni i jak wiadomo tryb WOLNY !!! , ale to jest taka jego mała wada ogółem serwer jeden z lepszych jak idzie się domyślać po 1000+ online . Powiem tak Warto Zagrać i zobaczyć a na pewno miło będziesz go wspominał :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Również polecam serwer. Tak jak piszą UP, jest co robic, administracja jest w porządku, nie udzielają się za dużo, nie ingerują w za bardzo w gre, robią swoje, naprawiają, robią konkursy, eventy, update'y robią to co mają robić nie ma żadnych interakcji z graczami i zachowań typu "ten gracz jest mój ulubiony". Ale nie ma co wypisywać czego nie robią, lepiej napisać co zrobili robią i zamierzają zrobić.

A więc od początku serwer był bomba grało nawet 800 graczy, później doszło do 1000 a kiedy już miałem około 145 lvl (pierwsza postać ogarnianie i zarobki razem 2k minut co uważam i tak mało !) to było już ok 1500 osób. Update był do 160 naprawlili kilka bugów (tylko kilka? to chyba dobrze bo oznacza to, że nie ma innych ^^) IS tani no kurna same zalety nic tylko wbijać ! 160 da sie ubić od zera w +/- 2,5k minut to jest prawie NIC ! mi np. zajeło to 1900 minut ale w rankingu są takie skubańce którzy wbili 160 nawet w 800 minut (WP, PD is + w grze no i gotowe eq z innej postaci) ale da się !

Teraz będzie update do 175 + nowe zbroje, mieczyki + biżu = MNIAM

Mam tylko cichą nadzieje, że dodadzą sety z PL (chociaż zbroje)

Opublikowano

Ja, jako osoba która gra na serwerze od startu mogę bardzo polecić ten serwer, jest wręcz idealnie. Gra na serwerze około 1k ludzi, co powoduje że jest co robić na serwerze, m.in rywalizacja (wojny) czy tam mistrzostwa w pojedynkach, za co otrzymujemy nową rangę etc. Niedługo wchodzą kolejne nowości, m.in nowe mapy, bossy, dungeony oraz nowy maksymalny poziom, więc będzie co robić. Jeszcze raz zapraszam i polecam.

xD 

Opublikowano

warto, serwer przypomina starą PandoreMT2. Wszystko ladnie dopracowane, itemshop nie rządzi rynkiem, glowna zabawa to wojny i pvp. Exp nie jest ciężki ale nie jest tez zbyt latwy. Dużą zaletą są też dodawane okresowo aktualizacje. Polega to na tym, że gdy ileś tam osób (np. 200, 300) wbije maksymalny lvl, administracja wprowadza nowe mapy, lvle i bronie. Dobry sposob, bo serwer sie tak szybko nie znudzi.

Polecam

Opublikowano

warto, serwer przypomina starą PandoreMT2. Wszystko ladnie dopracowane, itemshop nie rządzi rynkiem, glowna zabawa to wojny i pvp. Exp nie jest ciężki ale nie jest tez zbyt latwy. Dużą zaletą są też dodawane okresowo aktualizacje. Polega to na tym, że gdy ileś tam osób (np. 200, 300) wbije maksymalny lvl, administracja wprowadza nowe mapy, lvle i bronie. Dobry sposob, bo serwer sie tak szybko nie znudzi.

Polecam

Pandore przypomina tylko ilością graczy ;P na tym koniec, gdyby ją przypominał to serwer nie byłby taki oryginalny i zajebisty.

Reszta się jak najbardziej zgadza ! :)

Ja jako administrator serdecznie zapraszam na serwer,myślę że się nie zawiedziesz :)

Pozdrawiam!

[HA]True :)

True myśli, że się nie zawiedziesz, a ja jestem przekonany, że się nie zawiedziesz.

Jedyny TEAM który nie liczy kasy, a robi to z pasji. I tak na tym dobrze wyjdą, że nie są zachłanni !

Zapraszamy !!

Opublikowano

bez sensu dyskusja sam wejdź zobacz czy warto czy nie

jednemu się podoba 2 nie

Liczylem na to ze ktos mnie zacheci do gry, jak narazie 136lv ;)

Nie bylo takiego tematu wiec zalozylem, poniewaz serwer z tego co widze jest godny uwagi :>

sygna1.png

Opublikowano

Wbijać wbijać. 0 przekrętów, exp przyjemny, drop jeszcze lepszy. Naprawdę grałem tu już wojem do 150, 2x surą BM do 160 wszystko poszło, ale na 100% zagram tutaj jeszcze raz.

Naprawdę jest łatwo ! poświęcisz 3k minut i masz wszystko czego potrzebujesz łącznie z misjami, stać Cię ma baobao, i conajmniej 4x mieczyk klasowy perf :) + reszta eq 1x.

Zapraszam !

Mimo, że grałem 2x BM-em, a tylko 1x bodym polecam tutaj grę zwłaszcza bodym bo jest najbardziej efektywny jeśli ktos liczy czas. BM exp i metki też lóźno, ale bodym czy WP za ten czas skosimy 2-3 x tyle metinów czy bosów. Natomiast BM w pvp sieka, ale nie powiem klasy są dość zbalansowane także żadna klasa jakoś specjalnie nie odstaje od reszty, także kto co lubi ! ;)

Opublikowano

Wbijać wbijać. 0 przekrętów, exp przyjemny, drop jeszcze lepszy. Naprawdę grałem tu już wojem do 150, 2x surą BM do 160 wszystko poszło, ale na 100% zagram tutaj jeszcze raz.

Naprawdę jest łatwo ! poświęcisz 3k minut i masz wszystko czego potrzebujesz łącznie z misjami, stać Cię ma baobao, i conajmniej 4x mieczyk klasowy perf :) + reszta eq 1x.

Zapraszam !

Mimo, że grałem 2x BM-em, a tylko 1x bodym polecam tutaj grę zwłaszcza bodym bo jest najbardziej efektywny jeśli ktos liczy czas. BM exp i metki też lóźno, ale bodym czy WP za ten czas skosimy 2-3 x tyle metinów czy bosów. Natomiast BM w pvp sieka, ale nie powiem klasy są dość zbalansowane także żadna klasa jakoś specjalnie nie odstaje od reszty, także kto co lubi ! ;)

Wlasnie widac jak grales bo WP jest 2x silniejszy od reszty klas.

zhda.png

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dobry, Administracja się interesuje. 

Ja uważam że warto zagrać, spoko serwer. Ale od 115 trudno leci exp ;)

Znowu nie tak trudno -,- . Jak ja nie lubię expić to mi się przyjemnie tam expi, pd dropią, więc jeden lv to max 15 minut na tej mapce. ; )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer dobry, Administracja się interesuje. 

Znowu nie tak trudno -,- . Jak ja nie lubię expić to mi się przyjemnie tam expi, pd dropią, więc jeden lv to max 15 minut na tej mapce. ; )

Czy ja wiem czy trudny exp? Na dobrym spocie szybko leci.

1394047278-U990178.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na obecny dzien gra na tym serwerze jest monotonna, wymienilem eq z innego (duzo wiekszego priva) a wrócić tutaj bo grałem od startu serwera. Gdy osiagnalem wszystko (160lv i eq) przestalem grac. Lecz nie jest jak bylo... mało osob, brak rozróby w m1, kazdy siedzi w kółku jak wejdzie jakis wiekszy kozak, gildie sie rozsypały a na ts'ie juz nie spotkam nikogo znajomego... oprócz She której nie darzę sympatają.

Opublikowano

Na obecny dzien gra na tym serwerze jest monotonna, wymienilem eq z innego (duzo wiekszego priva) a wrócić tutaj bo grałem od startu serwera. Gdy osiagnalem wszystko (160lv i eq) przestalem grac. Lecz nie jest jak bylo... mało osob, brak rozróby w m1, kazdy siedzi w kółku jak wejdzie jakis wiekszy kozak, gildie sie rozsypały a na ts'ie juz nie spotkam nikogo znajomego... oprócz She której nie darzę sympatają.

Wszystko przy 160 lvl? Grę uważam za osiągniętą, kiedy przynajmniej mam odpowiednie eq wojenne oraz klasowe + inne duperele. Z resztą się zgodzę 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Wszystko przy 160 lvl? Grę uważam za osiągniętą, kiedy przynajmniej mam odpowiednie eq wojenne oraz klasowe + inne duperele. Z resztą się zgodzę 

bo pewnie gral jak 160 byl max dlatego napisal, ze wszystko

no niesteyy na serwerze jest malo osob najlepszy gm zostal wywalony, a azoom z true zbieraja resztki hajsu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...