Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dreikon

Devalt™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całkiem fajny serwer moim zdaniem :)

Muszę napisać jeszcze na ich forum że sprzedam postać :D

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

widzę że na serwer wprowadzili jakiś mega update, tylko czy jest sens wracać? po miesiącu znowu będzie to samo..

Na razie serwer został przeniesiony na nowe pliki, za 2 tyg zostaną dodane kolejne nowości m.in new poziom, dung etc. W tym wejdzie nowa prezka + reklama u youtuberów. Czy coś to zmieni ? zobaczymy. 

xD 

Opublikowano

Najlepsze czasy dreikona były na przełomie grudnia/stycznia, potem było już tylko gorzej, po wyrzuceniu lexusa, administracja przestała się angażować w serwer tak jak to robił Lexus wcześniej (Event ox co piątek, kontakt bardzo dobry forum/ts), szkoda że True tak skąpił na tą reklamę wtedy, na dreikonie nagrywalo 2 let's playerów +4k widzów z znikomą aktywnością. Wystarczyło zainwestować kilka stówek w porządnych let's playerów, no ale cóż. Teraz na dreikonie można zaobserwować marne próby odratowania serwera. Serwer miał potencjał, ale niestety True go zaprzepaścił pazernością, a administracja nadrobiła resztę brakiem zaangażowania w rozwój serwera.

Opublikowano

nowy klient mi nie działa, nie chce się uruchomić, mam wszystko to, o czym pisze. w dodatku po zmianie rozszerzenia wyskakuje jakieś denne zabezpieczenie, po co?

stary klient nie działa, podziękował. :)

would u miss me? 1105814451671351221478.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Server jest bardzo dobry oraz dopracowany. Przegrałem prawie roczek, miesiąc temu skończyłem grać z powodu na nudę.. No ale osobiście polecam. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Dreikona polecam z całego serca. Dlaczego?

Azoom - wszystko jasne.

Naprawdę z*******y koleś i ogarnięty, nawet sporo się od niego nauczyłem dużo pomógł.

Szacun i jeszcze raz Polecam grać na dreikonie. 

3_1.png

Opublikowano

Najlepsze czasy dreikona były na przełomie grudnia/stycznia, potem było już tylko gorzej, po wyrzuceniu lexusa, administracja przestała się angażować w serwer tak jak to robił Lexus wcześniej (Event ox co piątek, kontakt bardzo dobry forum/ts), szkoda że True tak skąpił na tą reklamę wtedy, na dreikonie nagrywalo 2 let's playerów +4k widzów z znikomą aktywnością. Wystarczyło zainwestować kilka stówek w porządnych let's playerów, no ale cóż. Teraz na dreikonie można zaobserwować marne próby odratowania serwera. Serwer miał potencjał, ale niestety True go zaprzepaścił pazernością, a administracja nadrobiła resztę brakiem zaangażowania w rozwój serwera.

Pierdzielenie o szopenie...

Odniose się do zarzutów które napisałeś wobec mnie.

"Skąpił na reklamę"-Na reklamę Dreikona nigdy nie skąpiłem ani grosza, każda rzecz jaka miala być było wykładane tyle ile miało być więc moja "pazerność" nie ma tu nic do rzeczy.Tak samo pewnie będzie po najbliższych dniach że "pazerny" bo to i to...Serwer dalej ma potencjał i go rozwija w bardzo dobrą stronę, a co do reklamy w najbliższych dniach sami się przekonacie co swoją "pazernością" udało mi się załatwić, chodź nie każdemu pewnie dogodze :>

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Polecam serwer gra się przyjemnie najlepszy easy w polsce.

Graczy coraz więcej polecam.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

ten klient to jakis zart, pobieralem go z 5 razy, z kazdych innych dl, dawalem nawet na inne patrcyje i GOWNO, pogralem z 1h jakos o 17, zrobilem restart pc zeby sprawidzic czy bedzie dzialac i co? plik MSSgowno.dll jest uszkodzony, hm? jedyne co robilem, to PATCHERA i BINKE odpalilem, na forum jakos tez nie palicie sie do odpowiedzi bo wiekszosc to "uruchom jako admin", nie wspomne juz o tym ze mam 4 konta na forum a do zadnego nie przyszedl mail aktywacyjny (Dwie inne poczty).

To zart?

sr ze nie ma pl znakow ale klw. mi nie lapie cos.

Opublikowano

Patrząc na status na stronie serwera nie widzę znacznego wzrostu liczby graczy dzięki reklamie Wallandera. Zobaczymy po 3-4 odcinkach, ale jeżeli chodzi o moją ocenę to jeden z fajniejszych serwerów easy. Jeden minus za exp od 125-130 (tak mi się zdaje, że mniej więcej te okolice), bo później już dobrze leci. 

Opublikowano

Patrząc na status na stronie serwera nie widzę znacznego wzrostu liczby graczy dzięki reklamie Wallandera. Zobaczymy po 3-4 odcinkach, ale jeżeli chodzi o moją ocenę to jeden z fajniejszych serwerów easy. Jeden minus za exp od 125-130 (tak mi się zdaje, że mniej więcej te okolice), bo później już dobrze leci. 

jesli dla ciebie exp 125-130 to katorga, to nie radze wbijac na mape 130+, no w sumie od 137 dopiero zwalnia bez pd z isu

Opublikowano

jesli dla ciebie exp 125-130 to katorga, to nie radze wbijac na mape 130+, no w sumie od 137 dopiero zwalnia bez pd z isu

Sorry, napisałem, że nie pamiętam dokładnie, ale kilka lvli koło 130lvl-a wbija się dosyć długo. później do 180 już spoko exp leci. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer naprawde swietny ostatnio doszlo pare duzych patchow. Eq podczas ulepszania spali raz na 15 razy, latwo o ulepki, duzo ludzi. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...