Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Patcher przestaje działać.

bronz 5 smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończ refreshować temat przed 24h, trochę szacunku dla ludzi, od których oczekujesz pomocy

Polecam reinstall lola, wcześniej spróbuj naprawić go

Opublikowano

wyłączyłem zapore i nadal to samo.. pisałeś coś o naprawieniu lola jak to zrobic?..

/edit dodam jeszcze ze mam tylko pliki LOGS RADS i 2 patchery do lola, ustawilem zgodnosc z win 7 i uruchom z administratorem.. co mam robic

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

myślę że nie odpala mi program bo nie mam plikow ale jak mam je pobrac skoro nie opdala mi sie program.. mialem calego lola usunelem go i powinno mi sie pobrac, a on sie zamyka odrazu..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

przeczytałeś chociaż mój team? zainstallowywałem od nowa gdybyś czytał ... jak mam miec szacunek dla ludzi ktorzy wchodza spamowac gdy ja potrzebuje pomocy?

Szacunek? Co ty wiesz o szacunku. Jak dla mnie takiemu komuś jak ty nie powinna była zostać udzielona jakakolwiek pomoc.

Tutaj masz przykład panie kulturalny:

pomoze ktos kurwa?

Proponuję poczytać Savoir Vivre. A jakby to ode mnie zależało to zamknąć ten temat...

Jak ktoś chce pomocy powinien odzywać się normalnie nie jak burak...

Opublikowano

Szacunek? Co ty wiesz o szacunku. Jak dla mnie takiemu komuś jak ty nie powinna była zostać udzielona jakakolwiek pomoc.

Tutaj masz przykład panie kulturalny:

Proponuję poczytać Savoir Vivre. A jakby to ode mnie zależało to zamknąć ten temat...

Jak ktoś chce pomocy powinien odzywać się normalnie nie jak burak...

Nastepny, po co tu przyszedles? A no tak. Nowy na MPCforum gdybys zauwazyl upy to trolle ja potrzebuje pomocy ale co mam zrobic skoro osoby celowo nie chca mi jej udzielic?

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

A Ty dalej nie widzisz problemu?
U Ciebie to normalne w internecie na forum refreshować temat (nie wspominając, że po godzinie) zdaniem "pomoze ktos kurwa?"?

Opublikowano

A Ty dalej nie widzisz problemu?

U Ciebie to normalne w internecie na forum refreshować temat (nie wspominając, że po godzinie) zdaniem "pomoze ktos kurwa?"

Tak napisalem wulgarnie, ale zrozum iz potrzebuje pomocy.. internety przegladnelem 4 razy wszystkie tematy i nic. co ja mam robic jezeli ten lol nie dziala? jestem no life i nie wychodze z domu =/

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

A masz możliwość wzięcia od kumpla lola na pen drive?

Naprawa lola jest tutaj:

k531sp.jpg

Dasz rade tu wejść czy jeszcze prędzej jest błąd?

Opublikowano

A masz możliwość wzięcia od kumpla lola na pen drive?

Naprawa lola jest tutaj:

k531sp.jpg

Dasz rade tu wejść czy jeszcze prędzej jest błąd?

najdziwniejsze jest to, ze wszystko jest ok robi sie ten repair, ale po tym jest znowu ten blad co pisalem na poczatku .. ;/ nie wiem co pomoze zrobilem nowy profil na komputerze, kiedys to pomagalo teraz nei..

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Tak szybko Ci się naprawiło? Aż dziwne.

To próbujemy dalej

1) Zainstaluj NetFramework 3.5

2) Wrzuć plik, którym uruchamiasz lola do folderu Riot Games

3) Uruchamiaj jako administrator (lol.launcher.admin czy jakoś tak, kilku osobom pomogło)

4) Spróbuj zdefragmentować rejestr. Polecam w tym celu AVG Tune UP.

5) Odczekaj po prostu kilka minut, kilku osobom to pomogło

Podsumowując: Najbardziej podobno pomaga odpalenie jako administrator bądź plikiem lol.launcher.admin (to to samo) bądź odczekanie kilku minut. Niektórzy zrobili te 2 czynności jednocześnie i też pomagało.

Opublikowano

Tak szybko Ci się naprawiło? Aż dziwne.

To próbujemy dalej

1) Zainstaluj NetFramework 3.5

2) Wrzuć plik, którym uruchamiasz lola do folderu Riot Games

3) Uruchamiaj jako administrator (lol.launcher.admin czy jakoś tak, kilku osobom pomogło)

4) Spróbuj zdefragmentować rejestr. Polecam w tym celu AVG Tune UP.

5) Odczekaj po prostu kilka minut, kilku osobom to pomogło

Podsumowując: Najbardziej podobno pomaga odpalenie jako administrator bądź plikiem lol.launcher.admin (to to samo) bądź odczekanie kilku minut. Niektórzy zrobili te 2 czynności jednocześnie i też pomagało.

właśnie chodzi o to ze sie nie zrobilo tylko pokazal sie to co wtedy, zrobie to co napisales zobaczymy ( odrazu mowie ze odpalanie przez admina nie pomaga )

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

wszystko zrobilem, mialem nadzieje ze sie uda, udalo sie prawie. z podkresleniem na prawie wszystko pomyslnie zrobilem jak pisales wyzej, lola odpalilem ale co najciekawsze rowniez wlaczylo mi sie ze przestal dzialac ale w polowie patchowania.. jakies pomysly?

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

plik, który przesyłam wklejasz do:

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher\releases\0.0.0.192\deploy

zamiast 192 możesz mieć 92 ale w folderze releases powinien być tylko jeden podfolder więc nie powinieneś mieć problemów.

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/06d60989cf74aa8b382eb4576132448b6628f0e99c153018e556ee17db8aad88/analysis/1385068729/

załączniki na forum chyba nie działają (przynajmniej mi) więc łap speedyshare:

http://www.speedyshare.com/gy4Td/LoLLauncher.exe

jest to launcher jakoś sprzed patchu harrowing, mi pomaga - nie wiem jednak co będzie jak przestanie działać..

btw spróbuj zgłosić to do riotu.

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...