Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowe Masterki - Czy już swoje zrobiliście?

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Co myślicie o nowych masterkach? Proszę was o nie spamowanie w temacie, tylko niech każdy dodaje swoje masterki do danej postaci. Temat służy generalnie do zabawy, jak i do pomocy wzajemnej. Ja zacznę. Wpierw musiałem większość przeczytać.

Nasus:

737e.png

ADC:

0f1j.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moce też, część jest podobna jak z S3, ale generalnie jest spora różnica :P

Opublikowano

Można powiedzieć że to są dosłownie nowe masterki. Samemu trzeba je poustawiać, tak jak się uważa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nowe masterki są zajebiste ^^. Mały minus nowych masteriesów jest to, że usunęli ulepszenia summoner spellsów ;f Ale generalnie nowe masterki na duży + ^^ Na chwilę obecną używam takich masterek pod ADC oraz AP ;) Może komuś się przydadzą, jeżeli ktoś nie ma pomysłu ;d

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Nowe masterki są świetne, w końcu mają większe znaczenie niż tylko statystyki.

1614232.jpeg

1614233.jpeg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

a może jest już jakaś stronka gdzie są masterki ? bo jakoś nie jestem przekonany jak zrobić a nie chce ryzykować :D

Opublikowano

Mam po kilka stron na każdą pozycję, tyle ich jest do wyboru. Sam nie wiem które najlepiej się sprawdzą, dlatego też nie tworzę tylko jednej pod jedną linię.

Jak będzie odświeżony lolking to sobie sprawdźcie lub w kliencie (Gamus Eu) nie ma sensu dodawania xx ssów.

Opublikowano

dzięki za masterki teraz bede grał jak pros

a kerniesz mnie z bronzu może??

szukam timu ktury wybije mnie z bronzu żebym miał ramke

#swege

Opublikowano

Zrób ktoś masterki pod AP , AD TANKY , AD DMG , AD JUNGLE TANKY , AD JUNGLE DMG , AP JUNGLE TANKY , SUPPORT , ADC :] proooooosze !

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Polecam korzystać z tych moich, oczywiście nie są do wszystkich, ale jak najbardziej są w porządku. Szczególnie do supportów :>

#Edit

Dzięki nim sobie kupicie ciasteczka w sklepie.

CIASTECZKA W SKLEPIEEEEEEEEEEE BEST SEASON EVER.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Polecam korzystać z tych moich, oczywiście nie są do wszystkich, ale jak najbardziej są w porządku. Szczególnie do supportów :>

#Edit

Dzięki nim sobie kupicie ciasteczka w sklepie.

CIASTECZKA W SKLEPIEEEEEEEEEEE BEST SEASON EVER.

jakie ciasteczka

szukam timu ktury wybije mnie z bronzu żebym miał ramke

#swege

Opublikowano

Ja sobie zrobilem odrazu jak wbilem na Preseason, na wszystkie linie itd. Masterki bardzo fajne :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...