Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] konta na tablicy

benderek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko. zastanawiam sie nad powrotem do gry i mysle o kupnie juz dobrze rozwinietego konta. Najpierw zajrzalem na allegro i tam takie w miare konta zaczynaja sie od 300zl za to na tablicy sa wystawione aukcje Np: 30lf4 40PP wszystko full za 50zl? Czy Ci z tablicy to po prosci oszusci? I czy wogole warto kupowac takie konta ze stron aukcyjnych?

Opublikowano

Mój kupel kiedyś kupował konto z tablicy i się przejechał, chyba na 250zł. Najlepiej to na allegro ponieważ w razie "w" masz podkładkę. Jak chcesz z tablicy i z jakiegoś podobnego serwisu to dogadaj się z sprzedającym żeby wrzucił to na allegro.

oiph.png

Opublikowano

Ja osobiście nie kupowałem kont z tablicy, ale się wymieniałem.. Nie radze kupować kont za doładowanie do telefonu, bo jest większa szansa, że to są oszuści.. Jak widzisz konto takie jak opisałeś za taką cenę to znaczy, że albo ktoś jest oszustem, albo jest jakiś haczyk..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Możliwe że konto było już zbanowane i jest pod nadzorem.

Najlepsza to rozmowa z właścicielem przez Ts'a, skype żeby poprostu z nim pogadać a nie popisać. Z pisowni cięzko zauwazyc ile nasz sprzedawca może mieć lat.

Jeżeli to jest już taki dorosły i poważny człowiek to napewno są jakieś szanse na uczciwą wymiane/kupno.

Na allegro jeśli ktoś cię oszuka to negatywa walniesz mu a na 100% z jego konta już nikt nic nie kupi. Na tablicy nie ma niestety takiego czegoś.

A i jeszcze napisaliście żeby osoba z tablicy lub czegoś innego wstawiła oferte na allegro. Ale przecież każda wstawiona oferta ma jakieś opłaty, więc pare procent spada z naszego zysku :/

Opublikowano

No 50km rowerem to troche męczenia się. To nie jest kawałek xD

Taxi, autobus, okazja.

Albo skuter jeśli masz albo quad.

Zaczynamy powoli zmieniać temat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...