Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat][Ghosts] COD Ghosts Mega Unlocker.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

COD Ghosts Mega Unlocker.

Witam!

Mam dla Was Mega Unlocker dla najnowszej części CoD'a. 

Zdobył on dużo pozytywnych opinii, więc sądzę, że spełnia swoją rolę.

Ja niestety tego nie sprawdzę, ponieważ nie mam takiego PC, by tę grę uruchomić.

Zapraszam do testowania, oraz dzielenia się opiniami.

Oczywiście jest to tylko swego rodzaju launcher, który po odpaleniu pobierze odpowiednie pliki.

Wersja:

v0.02 (Auto Updater)

Stats:
- Wins
- Losses
- Win Streak
- Kill Streak
- Deaths
- Score
- Hits
- Misses
- Game Played
- Level 1-60 for Soldier 1-10
- Prestige 0-10 for Soldier 1-10
- Play Time
- Squad Points

Attachments:
- Tymczasowo brak.
Weapons:
- Tymczasowo brak.
Perks:
- Tymczasowo brak.
Class Changer:
- Tymczasowo brak.

Download

http://www19.zippyshare.com/v/24903153/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/d2dd0b4e597837407643a89cffedef80b1840a0b4c116d72fdc614f640c9d23d/analysis/

Ważne!

Wymagany jest .NET Framework 4. Jeśli z nim nie odpalisz użyj .NET Framework 2 lub 3.5.

Przed odpaleniem launchera wyłącz antywirusa oraz zaporę systemową.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie wiem jak go uruchomić -,- klikam hack stats i nic się nie dzieje.. ustawilem all sobie i nic.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ale co ustawiles sobie all? Absolutnie wszystko? Spróbuj po kolei zhackowac rzeczy. Np najpierw bronie potem lvl. Lvl aktywuje sie chyba dopiero po wejsciu na serwer i zabiciu kogos. Swoja droga jak to sie dzieje ze statystyki profilu sa zapisywane u nas na komputerze i mozna je zmienic. Ale jesli zformatuje kompa to te statystyki beda kiedy od nowa zainstaluje gre. To statsy sa na steam w koncu?

Opublikowano

W mw3 byl najczesciej reset statow. Bany byly za aimboty wh sh i podobne tam. Do dzisiaj smieje sie z goscia ktory mial granatnik do snajpy i dalej gra.

Opublikowano

Spoko. Są może jakieś informacje kiedy można będzie tła , naszywki i kamuflaże odblokowywać?

76561198122231440.png

Opublikowano

Jest za to ban? Bo boje sie tego uzyc troche. I czy to prawda ze ghosts nie ma vaca? Z ciekawosci patrzylem ranking i widzialem ludzi ktorzy po 60 h mieli max prestiz i sa niezbanowani. Z czterech mialo 60 lvl 10 prestiz mialo po 20 h

Opublikowano

Ja używałem na MW3 i żadnego bana nie wyłapałem.

Mogę najwyżej wyczyścić statystyki.

To nadpisuje pliki na dysku, a dopiero potem wysyła je na serwer, więc VAC nie ma tu nic do rzeczy.

Ghosts jest zabezpieczony przez Steam jak każda gra MP. :)

Opublikowano

Panie cichy ale to jest ghozts a nie mw3. Co to ma wspolnego niby?

Ci sami autorzy oraz platforma - Steam.

Sposób działania też jest prawie identyczny. :)

Opublikowano

To Vacek skanuje staty tylko? Biorac pod uwage np czas gry headshoty zabojstwa on skanuje i w ten sposob sprawdza lvl i prestiz tak? To za odblokowanie broni albo dodatkow do nich lub tych naszywek i cammosow na 100% nic nie bedzie?. A te punkciki co sie za nie oblokowuje te Squad Pointsy to co z nimi?

Opublikowano

To Vacek skanuje staty tylko? Biorac pod uwage np czas gry headshoty zabojstwa on skanuje i w ten sposob sprawdza lvl i prestiz tak? To za odblokowanie broni albo dodatkow do nich lub tych naszywek i cammosow na 100% nic nie bedzie?. A te punkciki co sie za nie oblokowuje te Squad Pointsy to co z nimi?

"To za odblokowanie broni albo dodatkow do nich lub tych naszywek i cammosow na 100% nic nie bedzie?"

Nie mają możliwości tego sprawdzić, chyba że ręcznie czego nie robią.

"Biorac pod uwage np czas gry headshoty zabojstwa on skanuje i w ten sposob sprawdza lvl i prestiz tak"

Mniej więcej, ale to tak nie działa. Bardzo (naprawdę bardzo) mało osób wyłapało bana za podniesienie sobie poziomu czy zmianę statystyk.

Częściej słyszało się o wyczyszczeniu danych tzn statystyk, ale ja tego nigdy nie uświadczyłem.

VAC kontroluje tylko rozgrywkę czynną co znaczy, że zwraca uwagę na cheaty czynne, które bezpośrednio wpływają na grę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...