Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lub dwa.

xxziomxx16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy za multikonto mogę otrzymać bana ?

2. Czy jeżeli konto założyłem w innym miejscu niż w domu z innego IP, to mogę przez to mieć problemy z odzyskaniem konta ?

Opublikowano

1. Z tego co mi wiadomo to za multikonto nie ma bana chyba że bedzie je robił w dużej ilości dla reflinków

2. Możesz mieć problemy ale gdy bedzies chciał odzyskac konto to zadadza tez Cijeszcze inne pytania np. data utworzenia konta.

Opublikowano

1. Nie, przeciez jest pelno graczy "smurfujacych" chociazby ci najslawniejsi, chyba ze za reflinki, w takiej sytuacji mozna nawet wylapac perma

2. Niewielkie , bedziesz musial podac ip oraz miejsce [miejscowosc] zalozenia konta :3

Opublikowano

1. Czy za multikonto mogę otrzymać bana ?

2. Czy jeżeli konto założyłem w innym miejscu niż w domu z innego IP, to mogę przez to mieć problemy z odzyskaniem konta ?

1.Nie otrzymasz,chyba że będziecie sobie reffować czy coś.

2.Nie bedziesz miał,pytania są typu pierwsi znajomi,pierwsze postacie itp.

Opublikowano

A więc tak. Kont możesz mieć ile chcesz byle nie wbijać na nich refferali czyli expić tylko do 10lvl poniewaz gdy wbijesz więcej niż 25 zaczną się Tobą interesować.

Jedynym problemem będzie tylko to ,że będziesz musiał podać miasto w jakim założyłeś konto chodź nie koniecznie to jest tylko jedno z wielu pytań.

Pytania o odzyskanie konta dotyczą pierwszych postaci , znajomych , z jakich miejsc doładowywałeś konto rpkami; pomocne w przypadku gdy kupowałeś psc to podajesz im sklep w ,którym kupiłeś , miasto No i z jakich adresów ip najczęściej się logowałeś ;)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

to dobrze , a jezeli nie znam tych pierwszych zakupionych postaci,pierwszy zakup za rp to lipa ;o ? w lola zaczalem grac w s2 wiec mogli by miec troszke wyrozumialosci ;I

Opublikowano

To następnym razem jak kupisz jakąś postać albo dodasz znajomego to zapisz sobie kiedy to było. Ja tak odzyskałem konto bo szczęśliwie pamiętałem że miesiąc wcześniej kupiłem Dariusa + Yoricka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...