Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić koledze na urodziny

matibart1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam że kolega będzie kończył lat 12. Lubi sport a najbardziej noge i siate Pilka do nogi odpada (ma tego pelno). Mam zamiar pilke do siatki ale czukam czegos jakby cos nie wypalilo.

Opublikowano

Może jakieś korki, strój? Albo podkładka w kształcie piłki :)

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Kup mu profesjonalny strój do gry w piłke/siatke . Jak do piłki to jakieś buty , zależy ile chcesz wydać hajsu ew. jeśli jest gruby kup mu fife 14

?????

Opublikowano

Buty, nadające się do sportu, piłkę, siatkę do siatkówki, kubek z jego imieniem, koszulka z zespołem który lubi :)

Opublikowano

Umów się z nim na sex i kup mu puszyste kajdanki.

@Edit

Modów już w ogóle pojebało "Brak notatki" phi...

Opublikowano

Kup mu coś co mu się będzie kojarzyć ze sportem jest tego od groma, po co wymieniać jak można pomyśleć.

Wiem dlaczego czujesz niedosyt, ponieważ ty nie kochasz sportu tak jak on i nie chciał byś dostać takiego prezentu.

0tp3.jpg

Opublikowano

Zależy co lubi, jeśli znasz długo kumpla, powinienes wiedzieć co lubi :P Więc skoro piłkę i sport, kup mi jakiś strój, buty korki, piłkę jakąś, zależy ile masz kaski ;p

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...