Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchaweczki

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglibyście polecić jakieś dobre słuchawki do gier. Najbardziej liczy się trwałość bo ostatnimi rzuciłem o ścianę i pekły na pół.

Tak do 200zł.

76561198044354237.png

Opublikowano

Witaj , też ostatnio kupowałem słuchawki (temat) , po długich namysłach kupiłem te , co mogę powiedzieć ? Bardzo dobra jakość dzwięku , mikrofon bardzo bardzo dobry , bardzo dobrze usuwają echo (mikrofon) . Wygodne muszle , mieści się całe ucho . Sam szukałem słuchawek do gier :) , w battlefieldzie jak leci helikopter to nawet nie muszę patrzeć gdzie tylko od razu wiem :) Cena to około 180zł , jak za tą cenę to bardzo ci je polecam :)

Opublikowano

Witaj , też ostatnio kupowałem słuchawki (temat) , po długich namysłach kupiłem te , co mogę powiedzieć ? Bardzo dobra jakość dzwięku , mikrofon bardzo bardzo dobry , bardzo dobrze usuwają echo (mikrofon) . Wygodne muszle , mieści się całe ucho . Sam szukałem słuchawek do gier :) , w battlefieldzie jak leci helikopter to nawet nie muszę patrzeć gdzie tylko od razu wiem :) Cena to około 180zł , jak za tą cenę to bardzo ci je polecam :)

To podaj mi modele z którymi porównywałeś owe słuchawki ; >

Opublikowano

Niezwykle ładny design, a po za tym wyglądają na takie, którymi można spokojnie ciskać w różne przedmioty, ale jednak chyba wybiorę Kriejtiwy bo zbierają lepsze opinie i jest to firma, z której mam 2 zestawy głośników i narazie mnie nie zawodzi.

76561198044354237.png

Opublikowano

Wow, widzę, że masz gust. Najtańsze superluxy grają lepiej od tych modeli co podałeś w tym temacie.

Piszesz tak a pewnie nie masz żadnych z tych słuchawek . Żal mi cie i twojej opinii , tyle na ten temat .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...