Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Jak odpalić BF Play4Free z pulpitu?

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć witajcie, z tej strony Kacper, w dzisiejszym poradniku, napiszę Wam, jak włączyć Battlefield Play4Free bez włączania przeglądarki.

1.Na początek wchodzimy w naszą przeglądarkę, i na stronę Battlefield Play4Free i jak mamy przycisk Graj teraz klikamy PPM i klikamy "Zapisz link jako" i zapisujemy na pulpicie.

2.Wchodzimy w nasz folder z grą (domyślnie C:\Program Files (x86)\EA Games\Battlefield Play4free czy jakoś tak) i tworzymy skrót na pulpicie.

3. Odpalamy nasz pobrany plik o nazwie (domyślnie) playnow.htm za pomocą notatnika, klikamy Ctrl+F i wpisujemy sessionid i szukamy, gdy wyszuka, kopiujemy 26 znakowy(coś około) ciąg.

4. Klikamy PPM na nasz skrót od BFP4F.exe i Właściwości.

5. Wchodzimy w zakładkę Skrót, klikamy na element docelowy( tekst obok) i przechodzimy na sam koniec, klikamy spację i wklejamy to: +webSiteHostName"+webSiteHostName"http://battlefield.play4free.com/pl/playnow" +sessionId tutaj nasze skopiowane id, klikamy zastosuj i ok.

6. Voilla, gotowe, mamy battlefielda na pulpicie.

Poradnik by SloulyGhost/tmmtta®. Zabraniam kopiowania poradnika na inne forum w części lub w całości bez zgody autora.

@edit 580 postów :)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Ok, dzięki... ale był już taki tutorial...

Po nicku SloulyGhost (lub SloulyGhostBUY) domyślam się, że oryginał był na forum BF-polska.

@Down To uciekaj zanim dostaniesz banana za głupotę.

Opublikowano

sprawdzilem, nie jest to najjaśniej opisane, ale po uruchomieniu skróta mam u have been logged out. please close the game and start again. Coś w żyć ten tut, pewnie dlatego, że sesja wygasza co odpalenie.

Opublikowano

Fajny TUT ,ale jak robic DailyDraw?

Wchodzac pzez pulpit jest to nie oplacalne ,a jak wchodzimy normalnie to se tego losa zrobimy ,chociaz i tak jest nikla szansa na wygrana ;)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Moze fajne jak ktos ma 1 konto ja mam 2 konta po 2 klasy tak ze musze wylogowac i zalogowac nowe ale juz nie idzie odpalic z pulpitu

tak ze wole juz przez strone no i jak @up napisal kliknac DD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

TuTy można odświeżać tylko po wprowadzeniu jakiegoś update do tematu, panie niedoszły kidzie :P

Weź jakoś zrób ten poradnik bardziej przejrzysty, bo słabo się to czytać i jeszcze linki wychodzące wstawia się w kod, bo psuje to pozycjonowanie stron z MPC...

436951440626370320491.png

Opublikowano

TuTy można odświeżać tylko po wprowadzeniu jakiegoś update do tematu, panie niedoszły kidzie :P

Mhm... Panie Miczu Sznajpera:

.

16. Tematy odświeżamy po upływie 24 godzin od poprzedniego posta, w innym przypadku jest to równoznaczne z double postem. Kara: 3 pkt.

.

17. Od teraz użytkownicy mogą odświeżać poradniki przed upłynięciem 24 godzin, jeżeli wprowadzają jakieś zmiany lub ich wypowiedź wnosi coś do tematu.

Ref moge normalnie po 24godz,a przed upływem 24h musi byc jakas zmiana zeby refa dac:p czytaj uwaznie regulamin.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...