Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dziwny problem, mój komputer nie nalezy do najlepszych ale w Metina sie grać nie da, tzn da sie ale jak np gram na privie i wchodze do groty i lagi straszne, a np w LoL'u all na low mam plynne 30 FPS brak lagów, czemu tak mam ? ;x

Mój komp;

AMD Sempron 3400+ 1.80GHz

2GB RAM

NVidia GeForce 6100 nForce420.

Opublikowano

Dwie różne gry.

Aczkolwiek do grania w M2 takie parametry starczą Ci na 2 konta bez lagów.

Spróbuj powyłączać all i zainstaluj jakieś programy przyśpieszające (o ile chcesz).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

@up

lol ma mniejsze wymagania niż metin2.

Wyczyść rejestr, użyj ccleanera, gameboost,advenced system care.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Siema, mam dziwny problem, mój komputer nie nalezy do najlepszych ale w Metina sie grać nie da, tzn da sie ale jak np gram na privie i wchodze do groty i lagi straszne, a np w LoL'u all na low mam plynne 30 FPS brak lagów, czemu tak mam ? ;x

Mój komp;

AMD Sempron 3400+ 1.80GHz

2GB RAM

NVidia GeForce 6100 nForce420.

Masz większe lagi poniewaź w grocie są jest duża ilość mobów które powodują lagi . Powyłączaj programy typu gg, przeglądarka , skype i powinno być lepiej :) Proponuje też przeczyścić dysk żeby go zoptymalizować.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Używałem wszystkich tych programów, CCleaner co 2 dni, czyszczę dyski i rejestr, nic nie potrzebnego nie jest włączone, niekiedy Skype jak używam a tak to all powyłączane, używam GBoosta

Opublikowano

Ja myślałem ze Wooden PC już nie ma oO

A jednak sie trafił

Na twoim miejscu zbierał bym na coś lepszego bo zbyt długo na nim nie pociągniesz

nie regulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...