Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cash LCGN02

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może już dostałeś cash w grze? Wylogowałeś się, gdy doładowywałeś cash? Może coś z paymentem nie tak jest. Może masz AdBlockera uruchomionego? Ja gdy miałem włączonego, to np. nie mogłem Skype ściągnąć bo blokowało. Jeśli to nic z poniżej listy, najlepiej napisz do supportu / paymentu / Admina / HGMa..

zSCFQrN.png

Opublikowano

szedlem ze szkoly wyslalem sms PWALL pod 7955

chce wpisac kod i mi niewchodzi

co zrobic moze mi jakis polskim majster z gn02 pomoze go wstukac ? ;)

Opublikowano

Może inny sms powinien być. Robi się to przed komputerem, gdy mamy telefon. Zgaduję, że wina leży po Twojej stronie. Upewnij się, czy jest taka sama treść SMS-a / numer pod który piszesz...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Może inny sms powinien być. Robi się to przed komputerem, gdy mamy telefon. Zgaduję, że wina leży po Twojej stronie. Upewnij się, czy jest taka sama treść SMS-a / numer pod który piszesz...

taki sam sprawdzalem na kazdym xD i kicha
Opublikowano

Ale Ty namieszałeś... możesz mi to wytłumaczyć jeszcze raz? Wysłałeś sms-a, dostałeś kod i chcesz go wpisać w tym okienku, które Ci się pojawia podczas dokonywania zakupu, tak? Na pewno nie masz cashu w grze?

Opublikowano

Słuchaj, z tego, co pamiętam tam po wysłaniu sms-a pojawia się to okienko od kodu, tak? Może wpisujesz kod nie pakiecie za sms? Jeżeli nic z tych rzeczy to pozostaje Ci pisać do administracji serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...