Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected]i3turbo BETA[20.11.2013]SuperJump,NFDNoRecoil,5Slot,NoSpread,Scoup,NoSpawnWait,Teleport,ExitWarRock

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

i3turbo BETA

1319394209-U173186.png

Aktualizacja cheat-a:
1.Zmieniono kolor tła.
2.Dodano funkcje Exit WarRock.
3.SuperJump ma trzy tryby mały,średni i duży 

Ps. Zaznaczam że to nie są wirusy w scanie tylko źle interpretowany kod bazy przez antywirusy więc spokojnie można pobierać
Credits: NoSoul, CyberRazer, hackerX, adrenalinaPL i wszyscy którzy mi pomagali a ich tutaj nie umieścilłem.

1319394236-U173186.png

1319394245-U173186.png

win7 x64

1319394199-U173186.png

1319394189-U173186.png

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Hack działczy na WIn 7 Ultimate 32 bit.

Co do hacka:

Przy folderach zmień on/off na +/- :D Będzie bardziej czytelne :P

I jest błąd: Scope, nie Scoupe :D

Zmienie w nastepnej a co do błedu ten bład był już w poprzedniej wersji wiem to jest chwila żeby poprawić ale nie mam dzisiaj czasu a chciałem żeby był jakiś cheat na forum :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Taki hack mi crashuje , ten co był wczoraj w ogóle mi nie crashował , jeśli ktoś by zupdatował tamtego to bardzo prosze o wstawienie na forum jeśli się da oczywiście zupdatować
Pamiętam że miał na końcu jakieś cyferki :P
Miał dużo opcji :D

Opublikowano

Taki hack mi crashuje , ten co był wczoraj w ogóle mi nie crashował , jeśli ktoś by zupdatował tamtego to bardzo prosze o wstawienie na forum jeśli się da oczywiście zupdatować

Mi tam nie crashuje... Wszystko działa ładnie więc to jest twoja wina że coś Tobie nie działa o.O nie winna cheat-a

@down to nie spamuj w temacie :< tamtego cheat-a nie napisał polak jeśli jakieś cheat-y będą dostępne w sub-forum download bo ten temat nie służy do proszenia o cheat-y Pozdrawiam:)

PS. Nie bawie się w moda :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

@TOP dodałem nową wersje cheat-a z większą ilością opcji więc jeśli pojawi się nowy temat na forum to proszę moderatora o zamknięcie tego tematu. Dobranoc

#edit zamykam

Nowa wersja cheat-a

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...