Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC-Co najsłabsze w moim kompie?

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

racja nie chce jakiegos super mocnego drogiego zasilacza wiec taki jak kolega wyżej podał bedzie dobry ale pytanie czy jest on energooszczędny ? xD czy pobiera cały czas 530 ? i z tego co wiem to moj qoltec 520w da rade z 770 wiec zasilacz wymienie za jakiś czas mimo iz qoltec jest niby na czarnej liscie lecz nie każdej to moj mam od 2 lat i naprawdę nie narzekam wiec nie wiem dlaczego jest on na czarnej liscie :D ale i tak wymienie wkrótce.

Opublikowano

racja nie chce jakiegos super mocnego drogiego zasilacza wiec taki jak kolega wyżej podał bedzie dobry ale pytanie czy jest on energooszczędny ? xD czy pobiera cały czas 530 ? i z tego co wiem to moj qoltec 520w da rade z 770 wiec zasilacz wymienie za jakiś czas mimo iz qoltec jest niby na czarnej liscie lecz nie każdej to moj mam od 2 lat i naprawdę nie narzekam wiec nie wiem dlaczego jest on na czarnej liscie :D ale i tak wymienie wkrótce.

Zasilacz pobiera tyle prądu ile potrzebuje.

A zasilacz z czarnej listy może nawet uszkodzić resztę podzespołów, więc lepiej go wymienić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

660 którą teraz mam ma tylko 2 cm mniej a duzo miejsca jeszcze ma wiec da rade a chłodzenie mam bardzo dobre rzadko kiedy dochodzi do 40 stopni podczas grania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...