Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przerwa i Boty

Bleader

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po ponad półrocznej przerwie od DO, postanowiłem wrócić, że nie mam zbyt dużo czasu na ogarnianie całego tematu botów od nowa, mam prośbę - Czy mógłby mi ktoś napisać jakie boty teraz działają i gdzie moża je kupić ?

Z góry dziena i pozdrawiam

Opublikowano

Pixelboty również (niby) stały się wykrywalne, więc teraz już nic nie jest bezpieczne. Jedyną opcją na szybkie rozwinięcie konta jest kasa.

jp8p35.png
Opublikowano

Pixelboty również (niby) stały się wykrywalne, więc teraz już nic nie jest bezpieczne. Jedyną opcją na szybkie rozwinięcie konta jest kasa.

Dobrze, że dodałeś niby :) Jak dla mnie niemożliwe jest, żeby pixelboty były wykrywalne - aby to było możliwe bp musiałby sprawdzac nasze komputery -.- Pixelboty nie ingerują w pliki gry tylko "sterują" naszym systemem. Tym zajmują się antywirusy, tylko że pixele można dodać do wyjątków i z głowy :P Osobiście ponad 1.5 tygodnia temu użyłem pixelbota, uzbierałem 400 energii w 1 dzień i jak dotąd zbanowany nie jestem... Jak dla mnie ta akcja z banowaniem użytkowników używających pixelbotów miała na celu zastraszenie nas - to miała być forma systemu antybotowego, żebyśmy się przestraszyli.

Chodzą pogłoski, że powinno się ograniczyć zbieranie bonusboxów, bo bp zrobił jakiś limit na godzinę i jeśli go przekroczymy jest ban (idiotyczny system, ale są to pogłoski - nie wiadomo czy to prawda).

Jak dla mnie można śmiało używać pixelbotów, jednak rozważnie ( na moje oko - nie więcej niż 10 h dziennie, bo człowik więcej raczej sam nie będzie grał :D ) (polecam bota fuso98 - ma być ulepszone zabijanie alienów na pall i wogóle chodzi bardzo dobrze jak dla mnie :) )

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...