Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Systemy Premium SMS i rodzaj serwera.

Rodzaj serwerka  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze chcieliby?cie zagra? ?

• PvP
      9
    • Survival - Factions
      7
    • HardCore
      3
    • FreeBuild
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpierw ankieta. Jaki serwer - rodzaj: PvP, HardCore, Survival - Facions lub FreeBuild. Jaki system premium sms polecacie? Zależy mi na szybkich, bezproblemowych wypłatach oraz wysokich stawkach sms.

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

profitsms.pl

Dotpay

Ja albo PvP albo FreeBuild

Tylko taki ladnie zrobiony fb ;)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Świetnym pomysłem byłby hardcore + survival. Ludzie to lubią, rozgrywka z tego typu serwera przynosi wiele emocji !

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

HardCore + survival ? To raczej hardcore. Rozumiem, że chodzi ci, że po np. 3 śmierciach masz bana na jakiś okres ?

Opublikowano

Wiem jak się robi PVP. W końcu pierwszy w Polsce server pvp był mój... 2 miechy później było ich pełno... Z hardcore mam już 90% paczki gotowej... FB wypadł już dawno z mody...... Chciaż powoli już wraca. Sam nie wiem. Macie jakieś jeszcze pomysły propo systemu sms ?

Opublikowano

Tak, tylko że możecie dawać plusy i minusy tych stron ? Za ładne wypowiedzi oczywiści lajki lecą. Tak, pvp dobrych jest mało. Myślę nad PvP lub Survival Factions :P Inne propozycje bardziej rozwinięte ?

Opublikowano
Witaj Trupioblady,

Jeśli chodzi o typ serwera - nic z tych przedstawionych powyżej. Osobiście mam dosyć ciągle powtarzających się serwerów, które nie oferują nic unikalnego.

Wymyśl coś, co byłoby nowością na scenie serwerów Minecraft, było proste, a zarazem bardzo unikalne. ;-)

Jeśli chodzi o system SMS-ów: CashBill, DotPay, lub jeśli nie masz 18 lat, zależy Ci na dużej prostocie, wypłat na konto PayPal, to Płatności-Online.

Pozdrawiam,

Marcin.

1385044265-U1050392.png

| #hacker | #coder | #webmaster | #random |

Masz pytanie do mnie? Potrzebujesz szybkiej pomocy? NAPISZ DO MNIE! :-)

KONTAKT : > KLIK! <

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym pograł na HardCore , ale jak robisz mniej niz 50 slotów to wyłącz bana i zmiejsz ity na gildie , i zrob Hard Survivala bo inaczej to bez sensu... xD:D

Opublikowano

FreeBuild ? Kto na nim jeszcze gra ?! Mało osób, zarobki małe. Nad HardCore myślałem, ale skkf jest, mchc i inne... Dziękuję za opinię oraz roszę o dalsze odpowiedzi. Jak freebuild to jaki ?

Opublikowano

FreeBuild ? Kto na nim jeszcze gra ?! Mało osób, zarobki małe. Nad HardCore myślałem, ale skkf jest, mchc i inne... Dziękuję za opinię oraz roszę o dalsze odpowiedzi. Jak freebuild to jaki ?

No wiesz. To że kiedyś i teraz było/jest tego pełno to nie znaczy żeby się z tego nie zniechęcać :) przykładowo za 3-6lat freebuildy mogą już nie istnieć :)

Ja jednak preferuje Sv + frakcje

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

polecam dotpay.pl mam do niego zrobiony smsshop ;) jak chcesz moge ci dac za free.

SkyBlock

s1.game-craft.pl

s2.game-craft.pl

I wiele wiecej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...