Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nostidla

Tharel.

Czy zagrasz na Beta Serwerze?  

166 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Beta Serwerze? (Pozwoli nam to przybli?y? ilo?? kluczy do zamkni?tej bety)

• Tak, pomog? w wykrywaniu b??dów.
      140
    • Nie, zaczekam na oficjalny start.
      26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie zagram z jednego powodu ,a nim jest Tharel czyli bug na bugu i WoW ... Tak naprawde SSy hooltrasa cię pogrązyły.

+ H***2 który też startuje 29 i przy tamtym serwerze ten serwer jest niczym :)

Jednak życze powodzenia;d

Tak dla jasności H...2 to serwer Lourta, zatem życzę Ci miłej gry.

Oglądnij to, jeżeli nadal Ciebie to nie przekonuje oglądnij film od diabla.

http://www.youtube.com/watch?v=zUVLtpg6u9Y

@edit

My nie startujemy 29 listopada tak przy okazji, nie wiem co ma tamten serwer do nas. Poza tym to całkiem inny typ serwera.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
yv-ew-bisx.jpg

Hajsu zabrakło Tharelu na WOWa?;p

jq-ae-brqr.jpg

a to jest Twoje zajmowanie się serwerem...

fk-tv-ntrp.jpg

i pliki... Znów pewnie jakiś gotowiec i drobił Wam kilka bajerów teodor....

qj-lp-yfaw.jpg

a tak skończy jak liczba online spadnie poniżej 1k...

Tak czy inaczej to jedyny z niewielu serwerów który odradzam. Technicy marni i zbugowane pliki pewnie...

Poziom ich to gotowce - tylko tutaj poratował ich teodor skryptami w pythonie... reszta odkopana z epvp, mpc, inforge.

Miałem się już nie wypowiadać ale Tharel nigdy się nie nauczy, że część rzeczy lepiej zachować dla siebie...

Topic

Jak wbije 100lvl to będzie exp bug? ^^

Na serwerze jest WW składające się z 10 pięter?

Ulepki jak na PLu?

Opublikowano

@Hooltras

Sam siebie pogrążasz nadal tocząc wojnę, nie możesz pogodzić się, że po prostu jesteś chujowy i wszystko dookoła jebiesz?

Zjebałeś zajebisty serwer Diablo, może i stoi teraz, ale to już nie to samo. Diablo wrzucił na mnie film, ale potem zrozumiał kim jesteś.

Dodatkowo zjebałeś mój serwer, dawałem Ci paczki z poprawkami na serwer, ale nie zostały wrzucone. Nie wspominając o kompletnym

braku dostępu do czegokolwiek. Dodatkowo te screeny z 1 września, stary wtedy było 200 osób na serwerze... kto grał ten wie. Serwer Exilius

przyznaje się, że robiłem go pod hajs, ale tylko po to, aby zarobić na tą reaktywacje BEZ Ciebie, bez całego gównianego EnterGames. Ja z tobą

w wojny nie będę się bawił, zaczynasz to odpowiadam. Poza tym co do twojego "poziomu" technicznego serwerów to nie muszę nic wspominać, bo oprócz

wydawania kasy na innych, żeby Ci coś zrobili to nic nie umiesz. Beka z Ciebie ogromna, nadal próbujesz się jakoś uratować.

Opublikowano

@Hooltras

Sam siebie pogrążasz nadal tocząc wojnę, nie możesz pogodzić się, że po prostu jesteś chujowy i wszystko dookoła jebiesz?

Zjebałeś zajebisty serwer Diablo, może i stoi teraz, ale to już nie to samo. Diablo wrzucił na mnie film, ale potem zrozumiał kim jesteś.

Dodatkowo zjebałeś mój serwer, dawałem Ci paczki z poprawkami na serwer, ale nie zostały wrzucone. Nie wspominając o kompletnym

braku dostępu do czegokolwiek. Dodatkowo te screeny z 1 września, stary wtedy było 200 osób na serwerze... kto grał ten wie. Serwer Exilius

przyznaje się, że robiłem go pod hajs, ale tylko po to, aby zarobić na tą reaktywacje BEZ Ciebie, bez całego gównianego EnterGames. Ja z tobą

w wojny nie będę się bawił, zaczynasz to odpowiadam. Poza tym co do twojego "poziomu" technicznego serwerów to nie muszę nic wspominać, bo oprócz

wydawania kasy na innych, żeby Ci coś zrobili to nic nie umiesz. Beka z Ciebie ogromna, nadal próbujesz się jakoś uratować.

No poczekamy aż ruszysz :D to zobaczymy kto miał rację :)

łatki wgrałem wszystkie Twoje.. :)

Co do Diablo to wydałem jego serwer ale ja go nie robiłem tylko teodor. Zrobiliśmy w tydzień od nowa estiusa i jakoś działa... dziwne co?... Może pora się zastanowić czemu my w tydzień zrobiliśmy serwer który działa a ktoś robił 3miesiące serwer i tak był porozpierdzielany że nic nie działało dobrze... wystarczyło "coś" zrobić i all się sypało jak domek z kart..

Opublikowano

Czekam, wykup specjalnie na mnie 1000 maszyn, żeby mnie ddosować + wykup milion osób, które znają miliony komend offające serwer (coredownery). :)

@top

Co do bety prawdopodobnie nie będzie kluczy do bety, tylko np. rejestracja do 200 kont. Możliwe, że dwukrotnie taką rejestracje włączymy.

Opublikowano

łatki wgrałem wszystkie Twoje.. :)

Co do Diablo to wydałem jego serwer ale ja go nie robiłem tylko teodor. Zrobiliśmy w tydzień od nowa estiusa i jakoś działa... dziwne co?... Może pora się zastanowić czemu my w tydzień zrobiliśmy serwer który działa a ktoś robił 3miesiące serwer i tak był porozpierdzielany że nic nie działało dobrze... wystarczyło "coś" zrobić i all się sypało jak domek z kart..

Hooltrasa ale z ciebie hipokryta, startowałeś 3 razy z Estium, obiecywałeś tyle, wlazłem na serwer dalej full bugów ... Niby nie robisz serwer pod ISa i dałeś 350 SM, hahah...

Jak to twój serwer bałwanie, nie musisz go opłacać, więc i tak i tak na serwie zarobisz ... Pozdro600

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Opublikowano

Serwer polecam ale nie zagram bo gram na innym serwerze grałem na tym serwerze w poprzedniej osłonie razem z gildią BaoBao musicie ją pamiętać

Serwer godny uwagi ale nie słuchajcie tych gimbusów jak w poprzedniej odsłonie jak pamiętacie rozwalili oni tylko wasz serwer

Zapraszam graczy na start serwera

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, lecz nie zagramy razem z ekipą. :)

Era serwerów prywatnych wygasła, nie ma już bicia się o topkę graczy z każdego serwera, te znane nicki - koniec.

Teraz wszyscy w lola grają, podsumowując powodzenia ze startem.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

czy ten serwer juz kiedys nie stal ? :D kojarzy mi sie to a zwlaszcza nazwa nostidla (bardzo zle)

Stał kiedyś to ten na, którym było 300osób w godzinach szczytu i technik grał w WoWa zamiast zajmować się serwerem.

Serwera nie polecam, będzie krócej stał niż pierwsza odsłona Nostidli skoro macie Teodora i jego pobugowane wszystko co możliwe. Hejt ON.

Opublikowano

Stał kiedyś to ten na, którym było 300osób w godzinach szczytu i technik grał w WoWa zamiast zajmować się serwerem.

Serwera nie polecam, będzie krócej stał niż pierwsza odsłona Nostidli skoro macie Teodora i jego pobugowane wszystko co możliwe. Hejt ON.

Ilość graczy była spowodowana tym, że w okresie powstawania serwera pojawiły się inne podobne serwery,

mimo tego serwer się trzymał bardzo dobrze i nie wiem dlaczego komentujesz to w taki sposób.

Technik grał w Wowa naprawdę rzadko, ponieważ cały czas zajmował się serwerem i próbował jakoś się oderwać na chwilę... Nie wiem, ty grasz cały czas w Metina nie robiąc niczego innego w życiu?

Skąd wiesz, czy Teodor jest w teamie i czy wszystko jest pobugowane. Wszystko jest sprawdzone i działa idealnie.

Dziękujemy za podsumowanie serwera o którym nie masz pojęcia jak będzie wyglądał.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Akurat twój poziom techniczny serwerów metina jest niczym w stosunku do Teodora. Wypierdalaj do swojego hooltraska, ciekawe jakie jest twoje następne zadanie. ;)

Opublikowano

Akurat twój poziom techniczny serwerów metina jest niczym w stosunku do Teodora. Wypierdalaj do swojego hooltraska, ciekawe jakie jest twoje następne zadanie. ;)

hah chociaż hooltras potrafi trzymać serwery przez 4 miesiące ,a ty razem z zabq lecisz prosto na hajs i all MPC ,nic autorskiego albo epvp lub ty robisz małe zmiany wizualne w cliencie.

Tharel miałeś 2 serwery ,a widać chyba jesteś biedny w życiu relanym ,że postawiłeś exilusa dla kasy na nowy serwer ,wszystkim graczom nie życze tu gry ,bo jak skończy się hajs i będzie mało graczy prędzej czy pózniej padnie...

Opublikowano

hah chociaż hooltras potrafi trzymać serwery przez 4 miesiące ,a ty razem z zabq lecisz prosto na hajs i all MPC ,nic autorskiego albo epvp lub ty robisz małe zmiany wizualne w cliencie.

Tharel miałeś 2 serwery ,a widać chyba jesteś biedny w życiu relanym ,że postawiłeś exilusa dla kasy na nowy serwer ,wszystkim graczom nie życze tu gry ,bo jak skończy się hajs i będzie mało graczy prędzej czy pózniej padnie...

Nie będę się z jego sługusami bawił, nie wiem po jakiego chuja wchodzisz w moje życie.

@top

Już wkrótce pojawią się informacje o becie. ;) Zaraz podam również adres TS'a.

ts3.png

IP TS'a: ts3.nostidla.pl

Jeżeli adres nie będzie działał, użyjcie tego:

87.98.237.121

Opublikowano

Przepraszamy Was, ale beta zostaje przełożona na jutro, ponieważ mamy problemy z clientem, a nie chcemy włączać bety o 21/22, postanowiliśmy wszystko na spokojnie i betę włączymy jutro w godzinach 17/18. Dziś pojawi się link do clienta i prawdopodobnie udostępnimy już rejestrowanie pierwszych kont na betę!

P.S
Podam kolejną informację jakieś 20 minut przed otworzeniem rejestracji.

Jeszcze raz PRZEPRASZAMY!

Opublikowano

Wow

Powraca Nostidla, mam nadzieje że tym razem będzie więcej graczy i dobra reklama.

OoO Picollo, dawaj do Saiyan gildi :) Songo lider ^^

361_goku_super_saiyan_dragon_ball_.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...