Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dota 2 Bug

maliniak1938

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

mam pewien problem, PRzy uruchamianiu Doty 2 wyrzuca mnie do pulpitu tzn, pojawia sie logo doty po czym zostaje wyrzucony bez zadnych informacji o bugu czy czyms takim.

Oto specyfikacja sprzetowa mojego kompa

Ram-3gb

karta grafiki-Mobile intel® express chipset family (128mb)

procek-2x 2.17

Za pomoc bd wdzieczny

Opublikowano

Spróbuj zainstalować (za pomocą Steam) grę na innym dysku oraz zalogować się jako administrator.

Szczerze powiedziawszy, grafika jest dosyć słaba, lecz nie sądzę aby ona była tutaj problemem.

Opublikowano

To ogarnij te stery od kumpla i zainstaluj u sb bo grafika może nie ogarniać.

Spróbuj zainstalować (za pomocą Steam) grę na innym dysku oraz zalogować się jako administrator.

Szczerze powiedziawszy, grafika jest dosyć słaba, lecz nie sądzę aby ona była tutaj problemem.

Zrób tak i pisz co i jak.

Opublikowano

Tylko ze moj "Kumpel" Ma innego windowsa, Ja używam windows Vista .Nie ma opcji aby go przeinstalowac ponieważ z laptopa kozystaja jeszcze inni członkowie mojej rodzinki.

Jestem w trakcie pobierania doty na inny dysk .

Opublikowano

Na takiej karcie graficznej nie masz po co ściągać. Gra jest stworzona na jednym z nowszych silników, z ustawieniami minimalnymi i renderowaniem również ciężko będzie się grać, nie wspominając o bardzo słabej grafice.

Opublikowano

• Procesor: Intel Pentium 4 3.0GHz / AMD Athlon 64 3000+ lub lepszy
  • Karta Graficzna: Nvidia GeForce 6600 /ATI Radeon X800 GT lub lepsza
  • DirectX: wersja 9.0
  • RAM: 2 GB RAM
  • Miejsce na Dysku: 8 GB
  • System operacyjny: Windows XP 32 Bit

To są minimalne wymagania, możesz próbować ale z taką kartą niewiele zdziałasz. Zbieraj na pceta, na nim się najlepiej gra! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...