Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Larians.pl [Dedyk] [Easy]

WeeZy HakeRR

Serwer  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak
      15
    • Nie
      12
    • Mo?liwe
      11
  2. 2. Czy doda? aure / silne ?e po padni?ciu zapalacie jak czarowane ostrze ?

• Tak
      15
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ach lebron znów bedzięsz oszukiwał graczy co będziesz prosił ich doładowania na fona lub przelewy lebron ty nigdy się nie zmienisz zawsze będziesz łasy na hajs więc będzie eq navi na servie

mnie już próbowałeś oszukać na 2 stówki i ja wiem że ty się nigdy nie zmienisz :)

Opublikowano

ok lukne jutro i ocenie ale powiem Ci jedno grafika troche lipna jakbyscie mieli lepszego grafika to ta prezentacje duzo lepiej by wygladala bo w tej chwili wyglada ja k z generatora ale coz wbije jutro i ocenie^^

xbjr.png

Opublikowano

Ach lebron znów bedzięsz oszukiwał graczy co będziesz prosił ich doładowania na fona lub przelewy lebron ty nigdy się nie zmienisz zawsze będziesz łasy na hajs więc będzie eq navi na servie

mnie już próbowałeś oszukać na 2 stówki i ja wiem że ty się nigdy nie zmienisz :)

Typowy bół dupy .

Ciekawe co mówisz hahahah boże . Nie myślałem że polacy potrafią tak łgać i szydzić z ludzi .

Poprosze dowody

Ja Cie nawet nie znam kolego

Navi ? Nie ma dostępu SORY :)

Sponsorq / Nie przesadzaj aż tak bardzo :)

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Lebron ty mnie dobrze znasz i wiesz kim ja jestem jak na starym tsie ethany miałeś admina i prosiłeś tam admów o eq z navi na tamtym tsie tez chciałeś jeszcze wyżebrać 200zł na doładowanie na fona potem ojebałeś mi konto na Venoxie lebron ty nie masz co tak udawać niewiniątka bo większość ludzi cie zna i więdzą kim jesteś.Tak sambo bawiłeś sie w ddosy i ludziom na tsie neta wywalałeś :)

Opublikowano

Ja pierdole ale ty człowieku śmieszny jesteś .

Może chcesz opgadać na TS to rozpoznasz po głosie :) ?

Ja NIGDY nie grałem na Ethanie a gdybym grał to na moim kanale były by filmy z tego serwera a nie ma (?) dziwne ..

Zapraszam na TS pogadamy bo ciekawe rzeczy opowiadasz =)

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Ja poczekam na system ulepszeń i resztę prezentacji mam nadzieje że dziś dodacie, bo z tego co widać to mało tych nowości jest pokazane na prezce :(. Co mnie nie zbyt przyciąga. Ale tak ja mówiłem czekam na resztę prezentacji ^^.

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Czekam na cb Ts wchodz

Lebron jak długa mam na cb czekać na tsie co ?

Dzisiaj wejde

Ja poczekam na system ulepszeń i resztę prezentacji mam nadzieje że dziś dodacie, bo z tego co widać to mało tych nowości jest pokazane na prezce :(. Co mnie nie zbyt przyciąga. Ale tak ja mówiłem czekam na resztę prezentacji ^^.

Do wieczora bd system ulepszen mapy handlarze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...