Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Quiz dotyczący naszego robaczka Barona

Deltasit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam dla was małą zagadkę. Oto pytanie :

1.Jak się zwie baron

2.Przeczytaj jego imie od tyłu

3.Z jakim bosem z innej gry kojarzy ci się to imie

Odpowiedzi piszczie pod spodem

przykład:

(imie )_____- (nazwa gry z której pochodzi)

Opublikowano

Nie chce się z nim zakolegować to nie pytałem ,zawsze go zabijałem

Wyżej napisałem... :(

Z czym mi się kojarzy? Myślę ,że metinem ,albo takim bardziej em... Tibą.

Opublikowano

Zwyciężył Matteom , Bezimienny , i Ryouzaki

1 miejsce dla matteo bo poprawnie wpisał nazwe postaci ale nikt nie przegrał 3 osoby wygrały. :) zapraszam do nastepnych quizów

Opublikowano

Zwyciężył Matteom , Bezimienny , i Ryouzaki

1 miejsce dla matteo bo poprawnie wpisał nazwe postaci ale nikt nie przegrał 3 osoby wygrały. :) zapraszam do nastepnych quizów

Matko święta, ile Ty masz lat?

Opublikowano

wow tyle wygrać wow. nie no fajnie, że chociaż 1 miejsce xD ale łatwe było i w sumie bez sensu, każdy kopiował poprzednika.

Opublikowano

Nie będe się kłócił z Gryllsem i lvllate mam to gdzieś co piszecie ja nie oceniam ludzi po tym jak ktoś coś napisał. Najpierw dowiedź się ile ktoś ma lat a dopiero oceniaj . Twoje zachowanie świadczy o tym że nie jesteś dojrzały bo jeśli masz wchodzić i obrażać kogoś to lepiej wo ogóle nic nie pisz na poście który cie nie interesuje. Jak pisze szybko to nie patrze na błędy i tak to przeczyta raptem 5-15 osób wiec co mam się przejmować.

Opublikowano

Nie będe się kłócił z Gryllsem i lvllate mam to gdzieś co piszecie ja nie oceniam ludzi po tym jak ktoś coś napisał. Najpierw dowiedź się ile ktoś ma lat a dopiero oceniaj . Twoje zachowanie świadczy o tym że nie jesteś dojrzały bo jeśli masz wchodzić i obrażać kogoś to lepiej wo ogóle nic nie pisz na poście który cie nie interesuje. Jak pisze szybko to nie patrze na błędy i tak to przeczyta raptem 5-15 osób wiec co mam się przejmować.

Chodzi o jedno, po co ten temat? W dodatku z prefiksem [info], który nie ma nic z tym wspólnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...