Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowe subfora

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że niedługo a już 29 listopada zadebiutuje w Polsce nowa konsola PS4 proponuje dodać poddział do działu Sony PlayStation właśnie PS4. Tak samo będzie można zrobić z XO.

Opublikowano

Jestem na nie,ponieważ nie opłaca się robić subfora dla konsoli,której w tym kraju normalnie kupić nie można. Poczekajmy aż się przyjmie,ludzie zaczną jej porządnie używać,to wtedy się zrobi.

Opublikowano

Jestem na nie,ponieważ nie opłaca się robić subfora dla konsoli,której w tym kraju normalnie kupić nie można. Poczekajmy aż się przyjmie,ludzie zaczną jej porządnie używać,to wtedy się zrobi.

Napisałem wyraźnie, że premiera w Polsce jest 29 listopada dlatego można zrobić poddział wczesniej, gdyż już pojawiają się powoli pytania dot. PS4 a po co ma robić się syf na głównej razem z PS3.

Opublikowano

Po co tworzyć nowe Subforum specjalnie dla 4 jak można dyskutować o tej konsoli w dziale przeznaczonym PS. Skoro PSX, PS2 i PS3 się pomieściły w jednym dziale to czwarta konsola z tej serii też się zmieści.

76561198001815076.png
Opublikowano

Po co tworzyć nowe Subforum specjalnie dla 4 jak można dyskutować o tej konsoli w dziale przeznaczonym PS. Skoro PSX, PS2 i PS3 się pomieściły w jednym dziale to czwarta konsola z tej serii też się zmieści.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Opublikowano

Nie wydaje mi się, żeby było tym jakieś ogromne zainteresowanie, a rozbijanie małego działu na jeszcze mniejsze subfora raczej jest słabym pomysłem. :x

Opublikowano

Co najwyżej subforum, myślę też, że i to nie jest potrzebne. Można napisać w dziale "Sony PlayStation".

Nie.

Opublikowano

Dział Sony PlayStation tyczy się wszystkich modeli konsol począwszy od PSX'a, tak samo jest w przypadku konsoli od MS.

Nie!

Opublikowano

Na razie wszystkie tematy kierujemy do głównego działu Sony. Jeśli dział naprawdę będzie aż pękał w szwach od tematów dotyczących PS4 to stworzymy osobne subforum.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...