Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reprezentacyjny clan Polski dla doswiadczonych graczy

iKeYnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiek dobry warto spróbować ale czeka cię okres próbny i test :) napisz do mnie na Mail boxa albo na priv nick iKeYnE

iKeYnE

51(+)Lvl

Opublikowano

jak tylko odzyskam komputer(do końca roku na 100% się wyrobię :P) na którym będę mógł grać to dam znać, pytanko

Czy podczas aktualizacji mv na win xp nadal wyskakuje błąd, bądź inna uciążliwa sytuacja uniemożliwiająca grę???

Opublikowano

A ja to bym był za stworzeniem takiego bardziej casualowego klanu bez spiny ani niczego takiego, bo ta gra dzięki wspaniałemu balansowi pomiędzy mp a rt i tak nie nadaje się do grania na serio,

Opublikowano

jak tylko odzyskam komputer(do końca roku na 100% się wyrobię :P) na którym będę mógł grać to dam znać, pytanko

Czy podczas aktualizacji mv na win xp nadal wyskakuje błąd, bądź inna uciążliwa sytuacja uniemożliwiająca grę???

Jak chcesz to naprawić?

A pozatym ja też się zapisze jak naprawie to je***e MV :)

Opublikowano

Jeśli chcecie żeby klan był brany na poważnie to starajcie się pisać w miarę poprawnie. W regulaminie nie ma chyba ani jednego zdania bez jakiegoś błędu.

Opublikowano

Jeśli chcecie żeby klan był brany na poważnie to starajcie się pisać w miarę poprawnie. W regulaminie nie ma chyba ani jednego zdania bez jakiegoś błędu.

No ok, ale to są poprostu proste informacje i każdy ma to tylko zrozumieć :)

Nie trzeba pisać z niewiadomo jaką dokładnością, wyluzuj :)

Opublikowano

No ok, ale to są poprostu proste informacje i każdy ma to tylko zrozumieć :) Nie trzeba pisać z niewiadomo jaką dokładnością, wyluzuj :)

Ale mi chodzi o pisanie z "niewiadomo jaką dokładnością" tylko o takie kwiatki jak "po niżej". To strasznie razi w oczy, szczególnie jeśli to ma być nasz narodowy klan.

Opublikowano

Ale mi chodzi o pisanie z "niewiadomo jaką dokładnością" tylko o takie kwiatki jak "po niżej". To strasznie razi w oczy, szczególnie jeśli to ma być nasz narodowy klan.

A to z tym się zgodzę ;)
Opublikowano

Jak chcesz to naprawić?

A pozatym ja też się zapisze jak naprawie to je***e MV :)

Chodziło mi raczej o mój komputer, który leży od 4 miesięcy nie używany, bo wydaje mi się, że karta graficzna się zjarała przez spięcie. W grudniu będzie jakiś większy hajs to wyślę do serwisu, przy okazji dokupię ramu i zmienię kartę na ciut lepszą.

Co do poprawnego pisania po polsku, myślę, że musicie znaleźć kogoś, kto nie robi błędów z przyzwyczajenia. Ile na tą chwilę jest znanych polskich klanów w MV?

Opublikowano

mysle ze max cztery

ale chyba juz all retired

clany to byly Retentive Dragons Dillang(czy jakos tak ) mozna tak powiedziec ze Synidcate ... juz po takim czasie nie grania w mv nazw calnow nie pamietam ;D

Opublikowano

Dobrze ludzie piszecie ciekawe wypowiedzi jak tak chcecie dajcie enlish do clanu kazdy zostanie przetestowany nikogo nie odrzucimy

iKeYnE

51(+)Lvl

Opublikowano

Edytowany regulamin juz nie ma tam zadnych błędów raczej

Edytowany regulamin juz nie ma tam zadnych błędów raczej

Nowy regulamin raczej bez błędów tym razem

iKeYnE

51(+)Lvl

Opublikowano

mam pare pytan a jak teter bd mial mniej niz ustalona liczba killow to tez wylatuje.

nastepne ja lubie robic rq nawet jak wygrywam match;3 i nie gram wgl cw ;D

lubie wkurwiac ludzi z clanu i kumpli oraz tepic przeciwnikow (na psychice siadam ) xD

sry ze nie ma kropek przecinkow oraz liczb ale

pisze z fona i mi wtedy wywala mpc D;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...