Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza sprawa UWAGA DYSKUSJA SZOK

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś było o tym że jakiemuś chłopakowi z podstawówki wsadzili korejtor do tyłka.. Pierw powstrzymam się od komentarzy. Po 1 korektor mógł go poranić z racji metalowej końcówki a miał go tam 2 miesiące. Po 2 nie mógł prawdopodobnie wydalać dlatego mogło dojśc do poważnego zatrucia. A teraz komentarze. Japierdole co za debilem trzeba być żeby takie coś zrobić. Bicie i nielubienie w szkole jeszcze rozumiem ale kurwa to ?!?!!! o_O piszcie

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Wlasnie teraz to widzialem w uwaga xD ja bym takiego pobil i wsadzil kurwa patyk do dupy gnojowi jebane*u a rodzice "to nie mozliwe to nie nasz syn" hahaha.

Lepiej korektor niż kutasa...

Ale smieszne kur*a

Opublikowano

Dziwne, żeby nikt nie zauważył tego przez 2 miesiące. I jeszcze bez wydalania? Jakiś dziwny koles, że nikomu nie powiedział o tym. A starzy? To jak on siadał? o.O

Opublikowano

Patologia - nic więcej nie przychodzi mi do głowy.

Lepiej korektor niż kutasa...

Czyli z doświadczenia wiesz, że lepiej korektor- Dziękujemy.

Opublikowano

Dobra przyjedziemy do ciebie panie Patrol i wsadzimy na 2 miechy. Co powiesz? No postaw się w jego sytuacji . Ja bym nich na beton na cement wyjebał. A nauczycielka jak debilka była. Ale szybko się odp. pokazały xD

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ja to już z tydzień temu słyszałem.Szkoda mi dziecka.Powinni zrobić jak dobrze mówie oko za oko ząb za ząb i im też wsadzić.Co te dziecko przeżyć musiało.Ja to na miejscu ojca tego dziecka bym dla tych gimbusów w ryj najebał.Tak ja bym zrobił jak by ktoś tak dla mojego dziecka zrobił.

To pizdy jakieś są co tylko młodsze dzieci zaczepiają i to pewnie w grupie stań oko w oko w takim to od razu wymięknie pizda taka.Tylko oni są dobrzy w zaczepianiu małych dzieci i wsadzania flamastrów,korektorów w dupę.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Z jednej strony mówicie o tym który to "wsadził" do jego ODBYTU, że jest debilem, ALE dla mnie sam "POSZKODOWANY" też za mądry nie jest, JAK można się BAC powiedziec KOMUŚ o tym, ŻE KTOŚ CI WSADZIŁ KOREKTOR W DUPE?

Nie usprawiedliwiam tego idioty który to zrobił, ale dla mnie to dziecko z korektorem w dupie też inteligencją nie błyszczy.

Bez hejtów na mnie plox ;__;

Opublikowano

Szokuja mnie odpowiedzi tu w temacie. Jak można tak podchodzić do dość poważnego jednak tematu. Ją dopiero przed chwilą się o tym dowiedziałem i szczerze współczuję osobie pokrzywdzonej :x

Opublikowano

I jeszcze bez wydalania? Jakiś dziwny koles, że nikomu nie powiedział o tym. A starzy? To jak on siadał? o.O

A ty byś powiedział? To trochę krępująca sprawa...

Opublikowano

Jakbym miał dzieci i jakaś ciota z 3 gim takie coś zrobiła mojemu synowi, to bym mu wykręcił rękę i pojechał po psychie. Oczywiscie w kominiarce. Albo podrzucil kilo zioła na przerwie w szkole i przedzwonil po policje.

Kozaczy do dzieci, a do równych sobie to ucieka i śmieje się jak debs, że mądry i uciekł.

Opublikowano

Właśnie dokładnie.

No błagam was. Przecież to musiałbyc taki ból, że bym wolał powiedzieć i zapaść się pod ziemię ze wstydu niż tyle cierpieć. Poza tym przed rodzicami aż tak bym się nie krępował.
Opublikowano

To jest okropne. Jaka to musi być patologiczna szkoła żeby dziecku taką krzywdę wyrządzić. Dla mnie to wcale nie jest śmieszne. U mnie w gimbie też są cwaniaczki, ale robią wszystkie rzeczy dla humoru np. narysują ci kredą chuja na plecach, albo zrobią żółwia z plecaka, ale żeby komukolwiek wsadzić flamastra w dupe, albo pobić na poważnie to nikt by się nie odważył. Współczuję temu chłopaczkowi, a takiego debila co mu to zrobił to bym wykastrował żywcem. Jak można być takim okrutnym wobec młodszego, bezbronnego.

Opublikowano

Także to słyszałem było to w uwadze. Jak to zobaczyłem pierwszy raz to aż się zaszokowałem żeby pastwić się nad 9 letnim chłopakiem to jest coś pogięte a ci chłopacy do gimnazjum chodzili.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Czasem mi wstyd, że konczyłem gimnazjum. To co się ostatnio dzieje to jest patologia. Jestem zbyt młody żeby to wiedzieć, ale może ktoś na forum wie czy takie żeczy jak było 8klas podstawowki też się działy?

Opublikowano

Czasem mi wstyd, że konczyłem gimnazjum. To co się ostatnio dzieje to jest patologia. Jestem zbyt młody żeby to wiedzieć, ale może ktoś na forum wie czy takie żeczy jak było 8klas podstawowki też się działy?

"żeczy", wróć do tego gimnazjum proszę.

Korektor powinien wyjść razem z wydaleniem kału gdyż znajdował się w odbycie a nie w jelitach czy gdzieś tam. Więc coś tu jest nie tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...