Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki main ?

toreli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że main'a trzeba wybrać samemu. Lecz ja nie mogę znaleźć. Co polecacie ? Coś co sprawia fun z gry i nie jest useless w teamfight ?

Dodam że posiadam 6,3k ip.

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)

Opublikowano

A może masz chociaż jeden typ postaci który sprawia Ci przyjemnosc? Albo chociaż charakterystykę? Nie wiem, ad, melee, burst, caster, autoattack.. Cokolwiek? Bo ogólnie sporo jest fajnych champów tylko że każdy ma jakies cechy szczególne i znając chociaż jedną z nich można wyodrębnić kilka postaci które mogą Ci się spodobać. :P

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

AD, Melee/Range.

Zastanawiam się czy nie Syndra, nie doceniana ale jest op :F

Myslałes nad Kha Zixem? Zajebisty mechanizm związany ze skokami, dosyć mocne AoE i pasywka na Q która potrafi zniszczyć noobów które nie chodzą z teamem. Sądzę że da radę :P.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Jak najbardziej, nim też grałem. I szczerze chyba do niego wrócę.

Obecnie zastanowię się nad Syndrą/Kha.

Dziękuje za pomoc

Opublikowano

To może ZED :

-mechanizm escape

-dash

-cień

-manaless

-doskok

-składa ADC na combo

-bonus do AD

-OP early oraz late game.

Opublikowano

Polecam Lee Sina, mój main oraz ulubioną postać , doskok do przeciwnika, doskok do swojego, tarcza, spellvamp, kradzież życia, slow, odkop, podrzucenie.

Opublikowano

Fizz skacząca rybka :D , naprawdę świetnie będziesz się nim bawił dzięki ,a w dodatku jest to dość mocny pick (dobrze wycelowane ult i nikt cie nie powstrzyma przed zdjęciem adc)

@edit

Ops ,doczytałem że chodzi o ad ,no to polecam ci trynde bo jego ulti nie raz mocno namiesza ,i w dodatku ma jedno z największych real dmg w grze

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...