Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, dyskusja i zażalenie

Istne Ocze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie panie global moderatorze, czekam jeszcze na tą jedną osobę.

Oto wklejam ponownie tą formułkę, jeżeli jest tu ktoś kto jeszcze jej nie czytał to zalecam zapoznanie się przed osądzeniem mnie o jakąkolwiek rzecz. Dziękuję i zapraszam do lektury...

Witam Was bardzo serdecznie, oto ja hophop8. Wiem, zapewne już chcecie wysłać wiadomość do administracji, że niby multikonto - przeczytajcie do końca zanim osądzicie.

Dzisiaj po powrocie ze szkoły zauważyłem że nie mogę nic napisać, ale wszystko się wyjaśniło. Jak grom w czasie pięknej pogody ukazało mi się to:

pp87.png

Zapewne mało widzicie, więc napiszę wam to co tam wypisano:

Ostrzeżenie dodane przez M@niek za Spam w zapomnienie osoby..
Dano 5 punktów - wygasają 18 maj 2014 09:22.
Możliwość tworzenia nowej zawartości usunięta za 3 dni.

chyba Cie pogrzało pod deklem. odpocznij od pisania postów

Oto link do tematu: Zapomniane osoby:

http://www.mpcforum....omnienie-osoby/

Zapewne kilku z was czytało tam co pisałem - i mogę Was zapewnić, że to był jeden post w którym napisałem swoją "radę". A brzmiało to mniej więcej tak:

Nie możliwe że o niej zapomnisz, przecież ją lubiłeś/kochałeś i widziałeś tyle razy, jedyne co możesz zrobić to skoczyć pod samochód i liczyć na poważne rany - a w szpitalu będziesz myślał tylko o sobie i o swoich okaleczeniach, więc problem z ciągłym myśleniem o niej zniknie, ale nie radzę tego robić - to było by głupie.

Ale zaraz zaraz, zobaczcie co On napisał!

Napiszę Wam jeszcze raz i powiększę, abyście nie mieli problemów z odczytaniem...

Aż mnie krew zalała, co on sobie myśli. Może tak bezproblemowo mnie obrażać?! Co ja jestem, śmieć?! Nie, chyba nie... I gdzie niech mi powie, GDZIE NAPISAŁEM TAK DUŻO POSTÓW ŻE MAM ODPOCZYWAĆ?! Bo ja ich nie widzę i nie widziałem. No ale może mam sklerozę i ślepotę, jeżeli tak to proszę mi przesłać dowody...

Ale to nie wszystko, zobaczcie jego wpis:

za6d.png

Nic dodać, nic ująć. Obawiam się że nie tylko ja zostałem tak potraktowany.

Żądam jedynie rekompensaty, zwrotu konta z czystką kartoteką i wypowiedzi osoby oskarżającej mnie.

Jest wolność słowa więc nie macie prawa kasować tego tematu.

A teraz do reszty. Co o tym sądzicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...