Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukiwany]Rzetelny inwestor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję osoby, która jest gotowa zapewnić byt nowemu projektowi Metin2. Czego wymagam od takiej osoby?

• Rzetelności;
  • Odpowiedzialności;
  • Klarownej współpracy;
  • Wyrozumiałości i dobrego kontaktu;
  • Większego zasobu finansowego;

Co ja mogę zaoferować?

• Zoptymalizowanie kosztów względem cena<->jakość;
  • Rzetelna współpraca, dobry kontakt;
  • Szybka, profesjonalna praca;
  • Znajomość języków: HTML, CSS, PHP, Bash, Lua, AutoIT, vB;
  • Wieloletnie doświadczenie z prowadzeniem serwerów prywatnych;
  • Dojrzałe podejście do całokształtu;

Na czym opierałaby się współpraca i czego potrzebuję do pracy?

• Zakupu autorskiej grafiki (client, prezentacja, strona www);
  • Zlecenia profesjonalnego zakodowania oraz oskryptowania strony;
  • Kupna serwera pod testy a w następnym etapie pod samą pełną wersję serwera (Hosteam);
  • Zakup domeny www (mamy kilka propozycji nazw serwera);
  • Zakup reklamy na różnych portalach a także reklam u youtuberów;
  • Opłacenie administratora, którego zadaniem byłoby pełne zabezpieczenie serwera pod kątem włamań i ataków.

Dla zainteresowanych formą kontaktu -> ten temat bądź prywatna wiadomość. Po szerszych konsultacjach podam prywatne dane, gdzie będziemy mogli omówić dalsze warunki współpracy.

Opublikowano

Sory ze mowie co mysle ale poprostu chcesz zeby ktos ci serwer postawil bo duzo wymagasz a nic nie mozesz zaoferowac ^^ jak by ktos chcial to by sam sobie zrobil taki serwer a nie tobie sponsorowal.

Opublikowano

Skoro się znasz na HTML, CSS, PHP czemu nie wystarczy samo kupna grafiki w PSD? Z takimi umiejętnościami powinieneś sobie dać rady z pocięciem, zakodowaniem layoutu jak i pełnym oskryptowaniem www, tak że nie nazwał bym takiego podejścia "zoptymalizowaniem kosztów", bo skoro twierdzisz że się na czymś znasz a jednocześnie wymagasz aby ktoś coś kupił od kogoś innego zamiast samemu to wykonać to coś jest nie tak.

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Skoro się znasz na HTML, CSS, PHP czemu nie wystarczy samo kupna grafiki w PSD? Z takimi umiejętnościami powinieneś sobie dać rady z pocięciem, zakodowaniem layoutu jak i pełnym oskryptowaniem www, tak że nie nazwał bym takiego podejścia "zoptymalizowaniem kosztów", bo skoro twierdzisz że się na czymś znasz a jednocześnie wymagasz aby ktoś coś kupił od kogoś innego zamiast samemu to wykonać to coś jest nie tak.

Potrafię to, nie ukrywam. Ale tak czy siak wydaje mi się, że sponsor wymagałby, żeby zostało to zrobione za zawodowca a za takiego jeszcze nie mogę się nazwać. Oczywiście, jeżeli zajdzie taka potrzeba sam mogę zakodować i oskryptować stronę.

Opublikowano

Ile mniej więcej?

Zakup serwerów, domeny, grafiki, reklamy, zabezpieczeń, trochę wynosi.

Wydaje mi się, że piszesz więcej niż potrafisz :]

To tylko Twoje zdanie.

Opublikowano

Ile wkładu finansowego oczekujesz? Konkretnie, nie wymieniaj po raz enty tych samych rzeczy, myślę że każdy dokładnie wie co potrzeba, podaj konkret.

bez linków zewn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...