Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Dropu Lub Ust. Npc - Serwer Do Kasacji

Scrimer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tylko podiemie plik dropu albo ustawienie NPC w m1 to Serwer No Such File Or Directory

Wrzuci ktos plik gdzie są poprawnie ustawieni NPC - 9004(pomocnik eventowy) 20015(deokbae) 9009(rybak) chce zeby byli ustawieni obok handlarki Różności

Albo zmienie drop zeby z metków 85/90 dropily perły i instr. jednorecznego miecza oraz strategie kontry to wtedy tez serw do kasacji

Wie ktos ocb?

Opublikowano

Ja miałem to samo z npc ..jak tylko coś zmieniłem to od razu serwer padał.wczoraj zrobiłem według tuta który znalazłem na *epvp i moge robic co chcem z npc. przestawiac dodawac. i all jest Ok.

opisalem to mniej wiecej w tutku. TUTEK na *epvp jest film po niemiecku ale widac jak co robic

@@@Edit a co do reszty to ja jak wrzucam pliki przez filezille to każdego min 2 razy wrzucam bo czasem cos nie idzie i pliki 0kb sie robia puste.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

ja? nie pamietam bo edytowalem dawno tylko mam jedne - i tam zrobilem zeby bylo 40.53 na instr.(na obie jest 40.53) i na perly zrobilem 33.53 wie ktos ocb ze mi nie dziala?

Opublikowano

Prawdopodobnie uzywasz FileZilli do laczenia sie z ftp i dlatego ci wrzuca z powrotem plik 0kb . Sprobuj kilka razy

albo zmien program do laczenia sie z ftp np. na Winscp.

Opublikowano

Mam WINSCP - mi nic nie sie nie crashuje na 0kb tylko jak wrzuce ten plik to mi sie serw psuje - mam bleda No Such FIle Or Directory!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...